over Microdosing Institute

Team

Hein

Mede-oprichter

Hein Pijnnaken is Transformational Coach, NLP Master (advanced), en microdosing & coach. Opgegroeid in Nederland, een van de meest psychedelische landen in de wereld – raakte hij tijdens zijn vroege studententijd bekend met psychedelica en heeft deze middelen sindsdien als transformatieve instrumenten gebruikt. Tegenwoordig heeft hij meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van psychedelische sessies en heeft hij zich sinds 2016 – zowel theoretisch als praktisch – verdiept in het onderwerp microdosering. Hij is er sterk van overtuigd dat microdoseren een ongelooflijk hulpmiddel is voor zelfontwikkeling, vooral in combinatie met effectieve coaching.

Jakobien

Mede-oprichter
Jakobien van der Weijden is gecertificeerd holistisch coach, psychedelische gids en microdosing coach. Ze staat sinds 2003 in dienst van de psychedelische renaissance; grondig bestuderen van entheogene planten, het promoten van psychedelisch onderzoek en het bestuderen van de vele modaliteiten die veilige en effectieve psychedelische therapie ondersteunen. Ze woont sinds 2008 plantmedicijn ceremonies bij vanuit verschillende tradities en blijft haar kennis van psychedelica en de menselijke psyche uitbreiden. In eerdere functies bij organisaties zoals Stichting OPEN, Psychedelic Society of the Netherlands, Synthesis Institute en nu bij de International Microdosing Association, legde ze contacten met wetenschappers, therapeuten en deskundige facilitators over de hele wereld.

Word lid van de microdosing community!

Hein en Jakobien nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze levendige microdosing community:

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!