Selfblinding Microdosing Study (ISMMS/Imperial College London)

Zijn de effecten van microdosing placebo-effecten, of toch niet? Of gedeeltelijk? In samenwerking met Imperial College London en Beckley Foundation is op 3 september 2018 het eerste online placebo-controlled microdose onderzoek van start gegaan.

Vorig jaar heb ik (Hein) mee mogen helpen tijdens de pilot van dit onderzoek. Ik vond het een bijzonder leuke en interessante ervaring om hier betrokken bij te zijn. Onze missie met de website om een brug te slaan naar de wetenschap is gelukt. Niet zeker te weten of ik een placebo genomen had of een microdosis, gaf een hele nieuwe dimensie aan mijn microdose ervaring.  Na het interview dat ik met hoofdonderzoeker Balázs Szigeti had voor ons seminar OPEN THE DOORS, heb ik hem beloofd zoveel mogelijk leden uit onze groep te motiveren om mee te doen.

Dit online onderzoek is nodig om verder onderzoek naar oa. de helende werking van microdosing mogelijk te maken.

Deelnemen

Wil je graag microdosing proberen? Wil je gestructureerd aan de slag, en je ervaringen nauwkeurig bijhouden? Wil je meedoen aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek? Dit is je kans om vanuit huis een bijdrage te leveren aan een grootschalig onderzoek op het kruispunt van psychologie, cognitieve wetenschap en neurowetenschap.

Deze studie loopt over 2018 en 2019. Je kunt je nu aanmelden en het experiment starten wanneer jij daar klaar voor bent.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op:

https://selfblinding-microdose.org/

Interview

In dit interview, voorafgaand aan ons live seminar in juni 2018, legt Balazs in het kort uit hoe het online onderzoek in zijn werk gaat.

 

 

Sharing is caring!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *