Microdosing blog

Microdoseren zonder gedoe: kant-en-klare microdosing truffels

Het allereerste volledig legale, kant-en-klare microdosing product heeft het daglicht gezien. De vertrouwde magic truffles zijn nu verkrijgbaar in microdosing-portieverpakking. Hiermee kun je microdoseren zonder zelf te hoeven drogen, vermalen en capsuleren!

Microdosing magic truffles

Begin 2019 maakten wij kennis met Nederland’s allereerste en grootste professionele kweker van paddenstoelen en truffels, Hans van Freshmushrooms. Net als wij gelooft hij dat de magische paddenstoel ons toegang verschaft tot een dieper bewustzijn, het inzicht hoe wij met alles verbonden zijn en daarmee de helende kracht in jezelf. Of hij nu ondergronds groeit (de truffel) of bovengronds (de paddo); deze schimmel is een medicijn. Maar niet in de klassieke zin van het woord: je moet namelijk zelf jouw persoonlijke lessen eruit halen en daarop actie ondernemen.

‘Truffelopa’ Hans

Hans voorzag in de jaren ’90 de eerste smartshops van paddenstoelen, die al snel veel bekendheid verwierven. Hij ontwikkelde paddokweeksets waaraan je niets hoeft toe te voegen. Deze zijn door concurrenten ge√Įmiteerd maar nooit ge√ęvenaard. Uiteindelijk maakten de Psilocybe cubensis paddenstoelen plaats voor truffels (Psilocybe tampanensis) als legaal alternatief. Met zijn expertise en diepgewortelde liefde voor deze ondergrondse groeiende variant werd Hans al snel de vaste leverancier voor groothandels, smartshops en online winkels. Hoewel Hans de pensioengerechtigde leeftijd ver voorbij is, blijft hij deze producten doorontwikkelen. Zijn geloof in microdosing als natuurlijk hulpmiddel voor een bewuster leven en toekomstig supplement, bracht hem ertoe truffels in kant-en-klare microdosing verpakking te ontwikkelen. De zoektocht naar de juiste machines, verpakkingmateriaal √©n dosering leidde tot dit nieuwe product.¬†

Een vacu√ľm gesealde strip met 6 porties van 1 gram truffels, waar je op je microdosingdagen 1, 1.5 of 2 porties uit haalt. De rest houd je na opening¬† in de koelkast. In √©√©n productverpakking zitten 2 of 3 van deze strips.¬†

Als eerste verkrijgbaar bij onze partner

Dankzij onze vriendschap met Hans en onze gedeelde visie op plantmedicijnen, krijgen wij de gelegenheid om dit kant-en-klare product te presenteren. De Microdosing truffles zijn verkrijgbaar via onze partnerwebshop Microdose.nl.

Waarom nu juist bij deze shop? Deze webwinkel werkt, net als wij, vanuit een holistische visie op welzijn. Zij ondersteunen ons platform via sponsoring. Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat wij op onze website (en Facebookgroep) geen storende banners, advertenties of gesponsorde berichten plaatsen. Onze missie brengt ons heel veel kennis en inzicht over microdosing, maar vooral ook plezier. Tegelijkertijd kost het natuurlijk tijd, geld en energie vandaar dat wij een partnerschap met Hans van Freshmushrooms en de webwinkel Microdose.nl zijn aangegaan. Deze samenwerking stelt ons team in staat om dit informatie- en communityplatform voort te zetten, de kwaliteit van de informatie te waarborgen en onze missie naar een hoger plan te tillen.

Met jouw aankoop bij de webwinkel ondersteun je de missie, visie en activiteiten van Microdosing.nl

 

 

 3 strips van 6 x 1 gram verse Galindoi truffels

In de verpakking tref je 3 strips met ieder 6 microdoseringen van 1 gram. In de 1 grams portie zit circa 1.5 mg psilocybine wat overeenkomt met ongeveer 1 microdosis. Indien je minder gevoelig bent voor psilocybine en je ‘sweet spot’ wat hoger ligt, dan kun je tot 2 porties (2 gram) gebruiken. Lees hier het microdosing onderzoek naar het verschil tussen trufflels en paddo’s dat werd uitgevoerd door Dr. Gartz.

Note: op 26 mei organiseren wij weer ons jaarlijkse Microdose info seminar. Wil je op de hoogte gehouden worden over dit seminar en van onze andere activiteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We hopen je graag te zien.

Alle goeds,

Jakobien & Hein

 

Deel deze post

1 gedachte over “Microdoseren zonder gedoe: kant-en-klare microdosing truffels”

  1. Hardstikke goed seminar. Veel informatie. Strak geregeld. Lange middag (maar dat kan aan mij liggen) waardoor ik niet meer heel helder naar het interessante verhaal van Jacobien luisterde.
    TOP!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!