Ons Microdosing.nl coaching netwerk

Sinds de start van ons platform 2 jaar geleden begeleiden en coachen wij, Jakobien en Hein mensen tijdens hun microdose traject. Om meer mensen te kunnen fasciliteren voor hun specifieke situatie, werken wij met verschillende therapeuten, coaches en psychologen uit de reguliere sector die open staan voor de potentiële  helende werking van psychedelica in microdosering en macrodosering. Wij hebben eerst ruim de tijd genomen om een realistisch beeld te krijgen van microdosing door zelf microdoseren te ervaren, mee te werken aan wetenschappelijke onderzoeken, een Facebook platform op te richten waar ervaringen gedeeld worden en zelf ervaring op te doen met het begeleiden en coachen van mensen tijdens hun microdosing traject. Deze opgedane kennis hebben wij verwerkt in onze website, delen wij met ons Coaching netwerk en willen wij graag mer jou delen.

Hein, Microdose coach (NLP)
Holistisch coach

Elk mens is uniek en heeft haar eigen bijzondere verhaal en reden wanneer zij ons benaderen voor begeleiding tijdens hun microdosing en/of macrodosing traject. Met ons netwerk van coaches, psychologen en therapeuten met elk hun eigen expertise, zijn wij in staat om jouw specifieke microdosing/ macrodosing traject te begeleiden. Samen gaan wij op zoek naar welk traject bij jou past. Vanzelfsprekend staan onze coaches open en/of hebben zij veel ervaring met de helende werking van psychedelica.

Marcella Petrarca: Gestalttherapeut

Ik ben Marcella Petrarca en ik woon op Scheveningen met mijn hond. Ik ben warm, nuchter, liefdevol, analytisch, sensitief, vrolijk en energiek.

Ik heb geleerd de signalen van mijn systeem serieus te nemen en goed voor mezelf te zorgen met onder meer voeding, natuur, ontspanning, sterke banden te onderhouden met degene van wie ik houd. Met yoga, dagelijkse meditatie, spirituele groei en existentiële vervulling. En niet te vergeten het leven te vieren als het feest dat het ook is.

Psychedelische psychotherapie: Wil je meer ruimte en aandacht creëren voor jouw psychedelische reis, je ervaringen en integratie hiervan kun je drie sessies met mij afspreken: 1 voor, 1 direct na en 1 drie maanden na je reis. Dan kan ik je ondersteunen bij een bewuste en zorgvuldige integratie. In therapie pas ik wanneer het klopt spirituele aspecten toe.  Je passies volgen is cruciaal om gelukkig te zijn. Gestalttherapie geven is een van mijn passies. Ik verheug me erop je te ontmoeten.>>meer.

Marijn Schrieken: Therapeut voor traumaverwerking en training

In 2013 kwam traumahealing volgens de Somatic Experiencing© methodiek van Peter Levine op mijn pad. Ik had net zijn boek De tijger ontwaakt gelezen, toen ik zelf een ongeluk kreeg en ik voelde dat mijn lichaam precies deed wat Levine in zijn boek beschreef. Ik reageerde zoals zoogdieren dat in de natuur doen, het letterlijk afschudden van de ervaring. Op dat moment besloot ik om de opleiding bij Bodymind opleidingen te volgen. Nu leer ik anderen hoe ze hun lichaam kunnen bevrijden van onnodige stress en spanning en de natuurlijke flow van een gezond leven weer op te pakken.

Ik combineer Somatic Experiencing© met andere lichaamgerichte technieken die ik de afgelopen jaren me eigen heb gemaakt mede dankzij de opleiding Lichaamsgericht coaching zoals haptonomie, mededogend luisteren, bio-energetica, body-drum-release, ademcoaching, focussing, opstellingen en alles wat ik tegen ben gekomen op mijn weg van voortdurende persoonlijke ontwikkeling. >>meer.

Rob ter Keurs: Haptonoom & meer

Ik ben Rob ter Keurs (1959) volgde een studie fysiotherapie aan de Academie Thim van der Laan en ik heb bij Otto Huizinga de opleiding haptonomie gevolgd. Alles vanuit een passie voor mensen.

De transpersoonlijke psychologie (waar mystieke en spirituele ervaringen ook erbij horen) gebruik ik als uitgangspunt. Daarnaast maak ik binnen mijn werk gebruik van alles wat ik in trainingen leer maar ook de ervaringen die ik in de praktijk heb opgedaan. Als ze me aanspreken en ze helpen zet ik het in. Dat mag van mij gerust afwijken van het reguliere gedachtegoed.

Om heling te laten ontstaan gebruik ik onder andere elementen uit: NLP, Reiki, Emotional Freedom Technique, Holotropic Breathing en Sjamanistische Technieken. >>meer.

Pieter Meurs: Holistic Healthcare

De naam die ik van mijn ouders heb gekregen is Pieter Meurs. Deze naam gebruik ik met respect voor mijn ouders en mijn geboorteplaats. Begin 2018 werd ik ingewijd in QiYo-Yoga door Swami Agung Sangha, oprichter van dit multiversele systeem van yoga. Dat was ook toen ik mijn spirituele naam Kartikeya Das kreeg. Beide namen die ik gebruik.

In 2014 ben ik zelf afgestudeerd als arts aan de universiteit van Nijmegen. Daarna ben ik in Groningen in de psychiatrie gaan werken, eerst in de klinieken, later op de afdeling Integratieve Psychiatrie (CIP). In plaats van psychiater te worden ging ik op een reis die me van Rusland, door Mongolië, helemaal naar India bracht voor mijn eerste yogadocentenopleiding.

Hoewel ik een nieuwe baan in de verslavingsgeneeskunde heb gevonden, heb ik hier en daar gewerkt als begeleider of als yogaklas. Geleidelijk aan nam dit toe tot ik mijn baan bij een antroposofische instelling opgaf nadat ik niet meer over het medicinaal gebruik van cannabis mocht spreken. Vanaf dat moment wist ik dat er voor mij geen plaats meer was binnen de reguliere gezondheidszorg, met een polis die gebaseerd is op een spel dat door grote verzekerings- en farmaceutische bedrijven wordt beslist.

Wat ik nu nodig heb in ons reguliere zorgstelsel is open mindedness en professionals die hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de waarheidsgetrouwheid van medicatie. We hebben de keuze om te kiezen voor krachtige natuurlijke geneesmiddelen in plaats van chemische geneesmiddelen die niet alleen ernstige bijwerkingen veroorzaken, maar ook niet de oorzaak van het probleem bij de wortel aanpakken. >>meer.

Patricya Radecka & Koen de Koning: Therapeutische sitting service

Patrycja is een ervaren psycholoog in een grote verscheidenheid van gebieden. Coen is een ingenieur, ontwerper en een ervaren gids van psychedelische reizen. Samen bieden zij geleide therapeutische reizen aan met de legale Magic Truffles.

Patricya heeft twee postdoctorale diploma’s in psychologie; een in psychologische therapie en neurowetenschappen en een in Mindfulness. Haar therapeutische interventies worden geleid door Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, Acceptatie Commitment Therapie, Cognitief Analytische Therapie, Somatische therapie, NLP, Interne Familie Systeem en Hakomi therapie. Deze instrumenten helpen om negatieve kernovertuigingen, negatieve gedragspatronen en mind traps te identificeren en stellen mensen in staat om emotionele regulerende vaardigheden te ontwikkelen en om potentieel, kracht en wijsheid in zichzelf te ontdekken.

Patrycja heeft ervaring met het werken met patiënten met een psychologische crisis. Zij is afgelopen jaar getraind in de therapieën die gebruikt worden tijdens psychedelische studies of door grote psychedelische onderzoeksorganisaties zoals MAPS .>>meer.

Sjanett de Geus: Lifecrafting coach/trainer

Ik ben Sjanett. Ik trek graag mijn eigen plan, zowel zakelijk als privé en de lifecrafting strategieën uit het XII Waves Protocol maken dat mogelijk én succesvol.

Verwacht geen standaard business coaching, want A) ik kijk graag breder dan alleen je onderneming of zakelijke ambitie, en B) ik ben op mijn best als ik inzichten en lessen kan delen met mensen die een soortgelijk pad als dat van mij bewandelen, en dat is niet voor iedereen.

Inmiddels ben ik vice president van Twelve Waves, geef ik in het bedrijfsleven masterclasses en trainingen over dit onderwerp en coach een klein aantal gedreven ondernemers persoonlijk om hun dromen te manifesteren.

Vragen, suggesties of tips? Of wil je graag een workshop of training bij jouw bedrijf? Neem dan via onderstaande button contact met me op! >meer