Microdosing.nl coaching netwerk

Microdosing met psychedelica is zeker geen wondermiddel of oplossing voor al je problemen. Wij hebben ervaren dat MD een goed hulpmiddel en/of ondersteuning kan zijn voor persoonlijke groei en transformatie. Net zoals meditatie, yoga, gezonde voeding en beweging efficiënte tools zijn om mentaal en lichamelijk in balans te komen. Sinds de start van ons platform 2 jaar geleden begeleiden en coachen wij, Jakobien en Hein mensen tijdens hun microdose traject. Om meer mensen van dienst te kunnen zijn, werken wij met verschillende therapeuten, coaches en psychologen uit de reguliere en alternatieve sector die open staan voor de potentiële helende werking van psychedelica in microdosering en macrodosering.

Na ruim de tijd genomen te hebben om een realistisch beeld te krijgen van microdosing door zelf microdoseren te ervaren, een brug te slaan naar de wetenschappers, een Facebook platform op te richten waar ervaringen gedeeld worden en zelf ervaring op te doen met het begeleiden en coachen van mensen tijdens hun microdosing traject. Deze opgedane kennis hebben wij verwerkt in onze website, delen wij met ons Coaching netwerk en willen wij graag met jou delen.

Hein, Microdose Coach (NLP)

Mijn naam is Hein, mede-oprichter van het platform microdosing.nl en microdose coach. Na 28 jaar ervaring met de helende werking van psychedelica en het begeleiden van vele sessies, kwam microdosing met psychedelica op mijn pad. Sinds 2016 heb ik mij intensief verdiept in het onderwerp microdosing. Niet alleen de theoretische kant, maar juist ook de praktische kant heb ik onderzocht, van waaruit deze website is ontstaan. Het intensieve contact met verschillende onderzoekers, waaronder James Fadiman en de microdosers in onze community heeft mij een evenwichtig beeld verschaft van hoe wij microdosing kunnen inzetten in combinatie met coaching.

Na een jaar begeleiding geven aan mensen tijdens hun MD traject, kwam ik er met mijn achtergrond als NLP-coach (master), al snel achter dat MD als een goede zelfontwikkelings- ‘tool’ fungeert in combinatie met coaching. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing, faciliteren wij jou met onze ervaring om zo het maximale te halen uit jouw microdosing avontuur! >>meer.

Jakobien, Holistic Health Coach in opleiding

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door reizen en verre culturen. Uit pure nieuwsgierigheid, maar ook om te observeren wat dergelijke kennismakingen met mij doen. Ik ben negen jaar werkzaam geweest bij een smartshop/groothandel, waar ik veel kennis heb opgedaan over natuurlijke psychedelica en medicijnplanten zoals ayahuasca, paddenstoelen, truffels en San pedro. Zelf heb ik tientallen ceremonies met deze bijzondere planten bijgewoond, zowel in Nederland als bij de lokale gemeenschappen in Zuid-Amerika. Ik ben tot voor kort actief geweest bij Stichting OPEN en de Nederlandse Psychedelic Society waardoor nauwe banden zijn ontstaan met wetenschappers, therapeuten, facilitators en tripsitters van over de hele wereld.

Het was voor mij een logische stap om me te verdiepen in microdosing, niet iedereen is immers gediend van een stevige visionaire reis. Al snel ontdekte ik dat microdosing meer is dan een trucje voor meer focus of creativiteit tijdens je werk, al blijft dit verhaal bij de media erg geliefd. >>meer.

Ons Microdosing coaching netwerk

Elk mens is uniek en heeft haar eigen bijzondere verhaal en reden wanneer zij ons benaderen voor begeleiding tijdens hun microdosing en/of macrodosing traject. Met ons netwerk van coaches, psychologen en therapeuten met elk hun eigen expertise, zijn wij in staat om jouw specifieke microdosing/ macrodosing traject te begeleiden. Samen gaan wij op zoek naar welk traject bij jou past. Vanzelfsprekend staan onze coaches open en/of hebben zij veel ervaring met de helende werking van psychedelica.

Marcella Petrarca: Gestalttherapeut

Ik ben Marcella Petrarca en ik woon op Scheveningen met mijn hond. Ik ben warm, nuchter, liefdevol, analytisch, sensitief, vrolijk en energiek. Ik heb geleerd de signalen van mijn systeem serieus te nemen en goed voor mezelf te zorgen met onder meer voeding, natuur, ontspanning, sterke banden te onderhouden met degene van wie ik houd. Met yoga, dagelijkse meditatie, spirituele groei en existentiële vervulling. En niet te vergeten het leven te vieren als het feest dat het ook is.

Psychedelische psychotherapie: Wil je meer ruimte en aandacht creëren voor jouw psychedelische reis, je ervaringen en integratie hiervan kun je drie sessies met mij afspreken: 1 voor, 1 direct na en 1 drie maanden na je reis. Dan kan ik je ondersteunen bij een bewuste en zorgvuldige integratie. In therapie pas ik wanneer het klopt spirituele aspecten toe.  Je passies volgen is cruciaal om gelukkig te zijn. Gestaltetherapie geven is een van mijn passies. Ik verheug me erop je te ontmoeten. Mijn praktijk is gevestigd in Den Haag.

Marijn Schrieken: Therapeut voor traumaverwerking en training

In 2013 kwam trauma-healing volgens de Somatic Experiencing© methodiek van Peter Levine op mijn pad. Ik had net zijn boek De tijger ontwaakt gelezen, toen ik zelf een ongeluk kreeg en ik voelde dat mijn lichaam precies deed wat Levine in zijn boek beschreef. Ik reageerde zoals zoogdieren dat in de natuur doen, het letterlijk afschudden van de ervaring. Op dat moment besloot ik om de opleiding te volgen. Nu leer ik anderen hoe ze hun lichaam kunnen bevrijden van onnodige stress en spanning en de natuurlijke flow van het leven weer op te pakken.

Somatic Experiencing© is in de basis lichaamsgericht en wordt daarom ook wel een ‘bottom-up methodiek’ genoemd omdat we onze lichaamssensaties als ingang gebruiken. Somatic Experiencing© werkt prachtig ter ondersteuning bij psychedelische ervaringen om datgene wat je tijdens je reis hebt meegemaakt in het lichaam te verankeren. De ervaring leert dat een psychedelische reis zich dan makkelijker in het dagelijks leven laat integreren. Ook kunnen er oude wonden of trauma’s aangeraakt worden die extra aandacht verdienen. Hoe indrukwekkend en inzichtelijk innerlijke (grote en kleine) reizen ook kunnen zijn, ze zijn geen antwoord op alle geleden pijn. Somatic Experiencing© kan heel goed bijdragen om oude pijn en/of trauma diepgaand te helen. Wil je meer weten over hoe dit in z’n werk gaat, wees welkom om persoonlijk contact met me op te nemen. Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam.

Regina U. Hess: Gestalt and transpersonal psychotherapist

Regina U. Hess, PhD., is a clinical psychologist from Germany, holding a joint doctorate in Transpersonal, Trans-cultural Psychology from the USA and the UK. She is a deep-ecology-oriented integrative Gestalt and trans-personal psychotherapist, a researcher, and the founder/director of the “Ase World Forum – Ancient Wisdom Meets Modern Science”. Regina is a professor at several international educational institutes, a frequent speaker at international conferences, author of various articles in international journals and co-editor of several books. She is on the Board of Directors of the European Transpersonal Association and the International
Transpersonal Association, is co-founder of the International Transpersonal Research Network, and co-organizer of conferences. Regina is a member of the Swiss Medical Society for Psycholytic Therapy and is lead of the Amsterdam Office, NL, of the MIND European Foundation for Psychedelic Science.

Rob ter Keurs: Haptonoom & meer

Ik ben Rob ter Keurs (1959) volgde een studie fysiotherapie aan de Academie Tim van der Laan en ik heb bij Otto Huizinga de opleiding haptonomie gevolgd. Alles vanuit een passie voor mensen.

De transpersoonlijke psychologie (waar mystieke en spirituele ervaringen ook erbij horen) gebruik ik als uitgangspunt. Daarnaast maak ik binnen mijn werk gebruik van alles wat ik in trainingen leer maar ook de ervaringen die ik in de praktijk heb opgedaan. Als ze me aanspreken en ze helpen zet ik het in. Dat mag van mij gerust afwijken van het reguliere gedachtegoed.

Om heling te laten ontstaan gebruik ik onder andere elementen uit: NLP, Reiki, Emotional Freedom Technique, Holotropic Breathing en Sjamanistische Technieken. Mijn praktijk is gevestigd in Amstelveen.

Pieter Meurs: Holistic Healthcare

De naam die ik van mijn ouders heb gekregen is Pieter Meurs. In 2014 ben ik zelf afgestudeerd als arts aan de universiteit van Nijmegen. Daarna ben ik in Groningen in de psychiatrie gaan werken, eerst in de klinieken, later op de afdeling Integratieve Psychiatrie (CIP).

Na mijn studie geneeskunde startte ik een aantal jaar geleden mijn praktijk voor holistische gezondheidszorg, Dr. Aquarius genaamd. In deze tijd van de Waterman mogen we de bestaande vorm gaan overstijgen en mag alles wat dienend is aan het geheel samen komen in één discipline.

Zo combineer ik mijn kennis van de reguliere medicijnenstudie met aanvullende behandelingen zoals yoga, meditatie en plantmedicijnen. Onder laatst genoemde vallen tevens teacher plants zoals cannabis en truffels welke zeer krachtige medicijnen zijn mits op de juiste wijze gebruikt.

Het is mogelijk om een intake te plannen voor counseling rondom microdoseren met plantmedicijnen, lifestyle en (sound)healing. De consulten vinden plaats in een knus huisje naast de bossen op de Veluwe.

Dr. Aquarius mag tevens als een platform dienen en een netwerk creëren van healers en therapeuten waarbinnen vrijelijk geconsulteerd en verwezen kan worden. Neem een kijkje op de website en neem contact op voor meer informatie.

Patricya Radecka & Koen de Koning: Therapeutische sitting service

Patricia en Coen bieden als duo therapeutische begeleiding aan mensen die de helende werking van magische truffels willen ervaren. Met onze rijke psychologische kennis en ervaring zijn we goed in het voorbereiden en integreren van psychedelische ervaringen voor emotionele en mentale problemen.

Patrycja heeft een rijke psychologische opleiding en ervaring met een master en twee additionele diplomas in neuroscience & mindfulness en in mental health therapies naast ervaring met vele verschillende therapeutische vormen als cognitieve gedragstherapie, acceptatie comment therapie, internal family systems en meer. Ze heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende aspecten van de mentale gezondheidszorg van werken in klinieken, met daklozen en verslaafden tot het coachen van managers en privé clienten.
En Partycja heeft de MAPS training gevolgd die zij gebruiken voor de psychologen die hun klinische proeven voor het gebruik van MDMA bij PTSD begeleiden.

Coen is een ingenieur en vormgever en is een ervaren gids van psychedelische ervaringen.
Beide zijn momenteel ook in opleiding voor Hakomi mindfulness based somatic therapy; een methode die ook door MAPS therapeuten gebruikt wordt omdat het een krachtige methode is om te werken met onderbewust materiaal, net als de psychedelische ervaring.

Mocht je behoefte hebben om dieper te onderzoeken wat er op het onderbewuste niveau dwars zit en hoe je je beter kunt verhouden met je innerlijke verdedigingssystemen dan helpen we je graag die stap te zetten.

Sjanett de Geus: Lifecrafting coach/trainer

Ik ben Sjanett. Ik trek graag mijn eigen plan, zowel zakelijk als privé en de lifecrafting strategieën uit het XII Waves Protocol maken dat mogelijk én succesvol.

Verwacht geen standaard business coaching, want A) ik kijk graag breder dan alleen je onderneming of zakelijke ambitie, en B) ik ben op mijn best als ik inzichten en lessen kan delen met mensen die een soortgelijk pad als dat van mij bewandelen, en dat is niet voor iedereen.

Inmiddels ben ik vice president van Twelve Waves, geef ik in het bedrijfsleven masterclasses en trainingen over dit onderwerp en coach een klein aantal gedreven ondernemers persoonlijk om hun dromen te manifesteren.

Vragen, suggesties of tips? Of wil je graag een workshop of training bij jouw bedrijf? Neem dan via onderstaande button contact met me op! >>meer