Zijn de effecten van microdosing placebo-effecten, of toch niet? Of gedeeltelijk? In samenwerking met Imperial College Londen en Beckley Foundation is op 3 september 2018 het eerste online placebo- controlled microdose onderzoek van start gegaan.

Vorig jaar heb ik mee mogen helpen tijdens de pilot van dit onderzoek. Ik vond het een bijzonder leuke en interessante ervaring om hier betrokken bij te zijn. Onze missie met de website om een brug te slaan naar de wetenschap is gelukt. Niet zeker te weten of ik een placebo genomen had of een microdosis, gaf een hele nieuwe dimensie aan mijn microdose ervaring.  Na het interview dat ik met Balázs had voor ons seminar OPEN THE DOORS, heb ik hem beloofd zoveel mogelijk leden uit onze groep te motiveren om mee te doen. Dit online onderzoek is nodig om verder onderzoek naar de helende werking van microdosing mogelijk te maken.

Wanneer jij het ook belangrijk vindt dat er meer MD onderzoek moet komen, dan is dit je kans om vanuit huis een bijdrage te leveren aan de wetenschap. Kijk voor meer informatie over het onderzoek op deze website en meld je a.s maandag aan.

https://selfblinding-microdose.org/

 

In dit interview dat ik had voor ons afgelopen Microdosing info event, legt Balazs in het kort uit hoe het online onderzoek in zijn werk gaat.

 

 

Alvast dank voor je interesse,

Hein & Jakobien

Microdosing.nl