microdosing onderzoek

Microdosing onderzoek

In de laatste jaren is microdosing significant in populariteit gegroeid. Daarom is onderzoek naar microdosing en de daarbij horende effecten nodig om beter te begrijpen hoe, wanneer en door wie microdosing veilig en effectief kan worden gebruikt. Op onze website verzamelen we alle huidig beschikbare microdosing onderzoeken. Daarnaast nodigen we je uit om deel te nemen aan aankomende microdosing onderzoek.

Stay in the loop
đź’Ś

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van microdosing onderzoek.

Neem deel aan microdosing onderzoek

Zoals je kan verwachten is er veel meer microdosing onderzoek nodig om de kenniskloof rondom dit onderwerp te dichten. Gelukkig kun jij helpen bij dit streven door deel te nemen aan microdosing studies. Als een zogenoemde “citizen scientist” zal je samenwerken met microdosing community leden en wetenschapper om antwoorden te vinden op meest intrigerende vragen en te zorgen dat de samenleving inzicht krijgt op de effecten, voordelen en risico’s van microdosing.

Microdosing onderzoek publicaties

Microdosing Institute is verbonden met een groot netwerk van wetenschappers, kennisinstituten en universiteiten die onderzoek doen naar psychedelica en microdosing. Af en toe weten we van tevoren wanneer microdosing onderzoek gepubliceerd zal worden. Bij elke publicatie zorgen we voor een korte en makkelijk te begrijpen artikel of infographic waarin we de belangrijkste punten van de studie, de hoofdconclusie en mogelijke tekortkomingen van de studie uitlichten.