Microdosing blog

Microdosing.nl Nieuwsbrief Oktober

favicon blauw

Beste Microdoser.

Alweer een Microdosing.nl nieuwsbrief met informatie en evenementen die wij graag met jullie willen delen.

Ons Microdosing Coaching Netwerk

In deze nieuwsbrief willen wij jullie met trots informeren over ons Coaching Netwerk. Sinds de start van ons platform 2 jaar geleden begeleiden en coachen wij, Jakobien en Hein mensen tijdens hun microdosing traject. Om meer mensen van dienst te kunnen zijn, werken wij met verschillende therapeuten, coaches, en psychologen uit de reguliere en alternatieve sector die open staan voor de potentiële helende werking van psychedelica in microdosering en macrodosering.

Na ruim de tijd genomen te hebben om een realistisch beeld te krijgen van microdosing door zelf microdoseren te ervaren, een brug te slaan naar de wetenschappers, een Facebook platform op te richten en zelf ervaring op te doen met het begeleiden en coachen van mensen tijdens hun microdosing traject vonden we het tijd om een netwerk samen te stellen. De opgedane kennis hebben wij verwerkt in onze website en delen wij met ons Coaching netwerk. Klik op het logo om te kijken met welke coaches en therapeuten wij samenwerken.

Ons Microdosing.nl Seminar op youtube?

Het is alweer 5 maanden geleden dat ons MD seminar gehouden werd. Wij hebben dit interessante event laten filmen door onze vriendin en filmmaakster Anya Oleksiuk en Aleksi. Helaas hebben wij nog niet genoeg donaties bij elkaar verzameld om ons MD event volledig te laten editen en gratis online te zetten. Wij willen niets liever dan dit zo spoedig mogelijk realiseren.

Microdosing.nl en partnerwebshop microdose.nl zijn ook zijdelings betrokken bij de productie van de mooie film ‘The Psychedelic Renaissance’ van filmmaakster Anya Oleksiuk (Triptika Studios). Wij steunen haar missie en werken mee aan haar project. Wij zijn ervan overtuigd dat haar film het stigma (dat het gebruik van psychedelica helaas nog steeds omringt) verder zal helpen doorbreken.

Benieuwd naar de presentaties die tijdens ons Microdosing seminar de revue passeerden, of was je aanwezig en wil je alles nog eens terug zien? En ben je net als wij ook overtuigd dat de film ‘The Psychedelic Renaissance’ het stigma verder zal helpen te doorbreken? Steun ons met een Ă©Ă©nmalige donatie van bijvoorbeeld de waarde van 1 microdose. Alvast dank voor jouw support.

 

Microdosing.nl onderzoeks projecten

Laatste kans om met fase 1 mee te doen aan het unieke Self-blinding microdose onderzoek. Meedoen kan tot eind november.

 

Cluster hoofdpijn onderzoek

Een aantal weken geleden lanceerden wij een uniek Microdosing Cluster Headache project in samenwerking met Rogier Koning van Nobism. Gesponsord door onze partnerwebshop microdose.nl zijn wij in staat om onze deelnemers te voorzien van gratis Verse Microdosing Truffles. Met behulp van een tracking app, ontwikkeld door Nobism, houden onze deelnemers hun CH aanvallen en Truffels gebruik bij. Deze data wordt verzameld en geanalyseerd door Ubiqum Code Academy. Deze data is zeer waardevol voor bijvoorbeeld het voorspellen van CH aanvallen. Clusterhoofdpijn patient? Doe mee aan dit onderzoek. Tot eind december voorzien wij jou van MagicTruffles tegen jouw CH aanvallen. Kijk voor de voorwaarden op onderstaande afbeelding.

Kortingscode voor Partnerwebshop Microdose.nl

Zoals wellicht bekend zijn wij sinds begin van dit jaar een partnerschap aangegaan met de eerste Microdose webshop ter wereld, Microdose.nl. Zij sponsoren ons met onze Microdosing.nl onderzoeks projecten. Een paar maanden geleden lanceerden zij het ‘eerste’ legale Microdose product: Microdosing Truffles. Vacuum gesealde Magic truffles porties in strips van 6 x 1 gram. Na een paar maanden van testen is het de producent gelukt om de strips nu per Microdose portie vacuum te sealen voor een betere versheid en langere houdbaarheid. Het product is nu helemaal gefinetuned en erg handig in gebruik.
Onze Microdosing.nl leden krijgen van de webshop Ă©Ă©nmalig 5 euro korting op dit unieke nieuwe MD product. Deze korting is geldig tot 15-11-2019.

Gebruik de KORTINGSCODE:  SUPPORT

Duitse documentaire over Microdosing

Eindelijk weer een leuke documentaire over microdosing. Dit keer van onze Duitse vrienden, de filmmakers David Donschen und Norbert Lübbers.  Altijd leuk voor ons team om zijdelings onze medewerking aan dit soort projecten te verlenen. Leuk om weer eens naar een nagesynchroniseerde video te kijken.

We laten jullie snel weten wanneer er weer een Microdosing Meet up zal plaats vinden.

Met vriendelijke groet,
Hein&
Jakobien
Microdosing.n

 

Deel deze post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!