Microdosing blog

Partnerschap Nederlandse microdosingpioniers en Flow State Worldwide

Afgelopen maand zijn wij met dit informatie, educatie en community platform officieel een strategisch partnerschap aangegaan met een Californisch bedrijf, Flow State Worldwide. Het primaire doel hiervan is het aanbieden van hoogwaardige content, online microdosing coaching en consults voor de internationale community van startende microdosers. Secundair ondersteunen wij FreshMushrooms LTD, Microdose.nl en Flow State Worldwide bij het aanbieden van diverse legale microdosing producten in Europa zoals Microdosing XP Truffels.

Lees hieronder het officiële persbericht voor de Amerikaanse media.

Official Press Release USA

GRASS VALLEY, Californië en  AMSTERDAM,  24 juni 2020.

Flow State Worldwide Inc., een in Californië gevestigde onderneming, kondigt in de USA haar wereldwijde strategische partnerschap aan met FreshMushrooms LTD, de allereerste kweker van legale magic truffels in Europa, Microdose NL, de eerste internationale microdosing webshop, en het Microdosing Institute, het meest vertrouwde microdosing onderzoeks-, gemeenschaps- en coachingplatform ter wereld.

Onder de voorwaarden van de brede samenwerking zal Flow State Worldwide zijn Flow State Micro Kits verkopen, die de unieke Microdosing XP Truffels van FreshMushrooms LTD stackt (stapelt) met de eigen blend van medicinale paddenstoelen (Lion’s Mane, Cordyceps). Flow State zal gebruik maken van de bestaande webwinkels www.microdose.nl en www.microdosingtruffles.com om hun microdosingkits op de Europese markt te brengen.

“We zijn verheugd om samen te werken met FreshMushrooms LTD, het Microdosing Institute, en Microdose NL aan onze gedeelde missie van het bevorderen van het onderwijs, infromatie en het gesprek rond microdoseren,” zei Flow State Worldwide CEO Adam Bramlage. “Deze partnerschap stelt ons ook in staat om onze unieke microdosing kit te introduceren aan miljoenen mensen in de Europese Unie, via de oudste en meest betrouwbare aanbieders in Nederland.”

Uitbreiding Microdosing Coaching Netwerk

De samenwerking omvat natuurlijk meer dan alleen de distributie en verkoop van Flow State Micro Kits en Microdosing XP truffels in Nederland. Microdosing Institute en Flow State Worldwide zullen ook korte en lange termijn microdosing diensten en coaching uitbreiden, gestoeld op de verzamelde data van de diverse wetenschappers waardoor echt geïndividualiseerde coaching, ontworpen voor bepaalde aandoeningen en intenties kan worden aangeboden. Het individuele coachingsprogramma zal functioneren volgens de ethische richtlijnen van het International Guild of Guides.

OverFlow State Worldwide


Flow State Worldwide is een in Californië gevestigd bedrijf dat zich voorbereidt op de verkoop van zijn eigen microdosingkits, die de medicinale paddenstoelen van Flow State stackt, zoals o.a. Lion’s Mane en Cordyceps, met Microdosing XP Truffels via state-of-the-art e-commerceplatforms en legale webwinkels in Nederland, in overeenstemming met de hoogste ethische normen en naleving van alle toepasselijke wetten.

Flow State Worldwide Inc. is opgericht door Adam Bramlage, een succesvolle ondernemer in de cannabisindustrie. Bramlage verkocht onlangs zijn legale cannabisdistributie- en productiebedrijven nadat hij met succes microdosering had gebruikt om zijn depressie en angst te behandelen. 

FreshMushrooms LTD, marktleideider in Europa, is opgericht door CEO Hans Grootewal, die al meer dan drie decennia lang legaal magic truffels en Magic Mushrooms growkits teelt in Nederland.  Hij is een expert in het kweken van Psilocybin Sclerotia, of magic truffels, die legaal zijn in Nederland. Hans is de uitvinder van de originele verse Microdosing XP truffels,   De Microdosing XP Truffels van FreshMushrooms LTD worden organisch geteeld en vacuüm geseald voor een veilige, verse en afgemeten dosis van 6×1 gram. Dit unieke product is het eerste legale Microdosing product dat voldoet aan alle regels, 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

Het Microdosing Institute (www.microdosing.nl) werd in 2017 opgericht door Hein Pijnnaken en Jakobien Van Der Weijden om het veilige gebruik van microdosing psychedelica te bevorderen door informatie en onderwijs aan te bieden, evenementen te organiseren en één-op-één en groepscoaching en consulting te faciliteren. Microdosing.nl is de eerste oorspronkelijke Microdosing Community in Europa.

Van Der Weijden is sinds 2003 in dienst van de Psychedelische Renaissance en werkte bij een Nederlandse smartshop en verschillende organisaties die psychedelica onderzoek met plantengeneeskunde promoten. Ze heeft gezien dat het therapeutische gebruik van psychedelica individuen in staat heeft gesteld om fysieke, psychologische, relationele of spirituele uitdagingen te overwinnen.

Na 28 ervaring met psychedelica kwam Pijnnaken begin 2016 in aanraking met het fenomeen microdosing. Geinspireerd door zijn contact met James Fadiman, de grondlegger van Microdosing met psychedelica, begon hij zijn eigen onafhankelijk onderzoek om de effecten ervan op ADHD, clusterhoofdpijn en depressie te onderzoeken. Door een Community platform op te richten voor microdosers en een brug te slaan naar de wetenschappers stelde Pijnnaken zich in staat om in kaart te brengen wat de voor en nadelen zijn van Microdosing en voor welke medische doeleinden Microdosing ter ondersteuning ingezet zou kunnen worden.

Nr.1 webshop gespecialiceerd in
Microdosing producten,

Pijnnaken is mede-oprichter van Microdose NL, de eerste webshop in Europa gespecialieerd in microdosing producten en begeleiding. Het viel hem op dat er nauwelijks tot geen goede informatie over microdosing werd verschaft door de smartshops. Onafhankelijk van donaties of commerciële aanbieders kon hij op deze manier zijn missie en Microdosing.nl onderzoeksprojecten financieren en tegelijkertijd goede informatie en begeleiding verschaffen.

De partnerwebshops van het Microdosing Institute, Microdose.nl en Microdosingtruffles.com, gerund door Microdose NL, behoren tot ’s werelds eerste e-commerceplatforms die legale microdoseringsproducten aanbieden, waaronder Microdosing XP truffels, Stacking Lion’s Mane, testkits, boeken over microdosing en growkits voor andere entheogenen. Samen pleiten het Microdosing Institute en Microdose NL voor een veilig gebruik van microdosing psychedelica, naast het bevorderen en faciliteren van wetenschappelijk onderzoek.

Original Press Release (English)


Deel deze post

2 gedachten over “Partnerschap Nederlandse microdosingpioniers en Flow State Worldwide”

 1. Goedemiddag,

  Willen jullie mij de website sturen van FreshMushrooms LTD?
  Ik ben benieuwd!

  Mooie dag.

  Vriendelijke groet,
  Jessica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!