Microdosing blog

Microdosing.nl gaat internationaal verder als Microdosing Institute

Microdosing Institute blauw Mobiel

Microdosing.nl biedt iets unieks in de wereld: ondersteuning voor iedereen die eraan toe is om bewust en verantwoord te microdoseren, op een veilige en laagdrempelige manier. De ondersteuning bestaat uit wetenschappelijke informatie, ervaringen van mede-microdosers via de community en deskundige begeleiding van ons team dat inmiddels drieënhalf jaar mensen begeleidt tijdens hun microdosing traject. Daarnaast bieden wij toegang tot een betrouwbare webshop waar je met een gerust hart microdosing producten kunt bestellen en daarbij kan rekenen op hun uitstekende service en kwaliteit.

Met andere woorden: de afgelopen jaren hebben we een veilige haven gecreëerd voor zowel beginnende als meer ervaren microdosers.

Uniek en noodzakelijk

Zelf waren wij ons lange tijd niet bewust van hoe uniek, en vooral hoe noodzakelijk ons platform is. Het was de internationale community, met onze vriend en adviseur James Fadiman voorop, die ons hierop wees. We werden met onze neus op de feiten gedrukt: “This is unique in the world. This is a considerate and responsible way to introduce people to the potential of psychedelics.” Ik vermoed dat we dit pas laat doorhadden omdat we constant druk zijn met het runnen van onze community (neem gerust een kijkje in onze besloten Facebookgroep) en het netwerken met iedereen die positief zou kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen rondom microdosing, inclusief steeds meer wetenschappelijk onderzoekers. Dan zit je er dicht bovenop.

Eenmaal uitgezoomd, werd het duidelijk dat dit de volgende stap in ons missie moest zijn.

De grens over.

Niet als Microdosing.nl maar als een internationaal instituut. We zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken die baat kunnen hebben bij microdosing. Vandaar dat we hebben besloten dit platform te internationaliseren en onze diensten actief voorbij de Nederlandse en Belgische grenzen aan te bieden.

Wat heeft Microdosing Institute jou te bieden?

Met de nieuwe naam, verandert er niets aan de kern van ons platform. Het blijft een centrale, toegankelijke plek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, begeleiding en microdosing producten.

  • Antwoorden op al je microdosing vragen.
  • Workshops, cursussen en een community die barst van de wetenschappelijk onderbouwde, en op persoonlijke ervaring gestoelde informatie
  • Kwalitatieve, betrouwbare producten die bij jou passen via Microdose.nl
  • Gepersonaliseerde begeleiding tegen een toegankelijk consult- of coachingtarief

Wat gaat er veranderen?

Binnenkort komt de website Microdosinginstitute.com online voor alle Engelstalige bezoekers (en in de toekomst ook Duits, Italiaan, Frans en Spaans)

Ons team werkt momenteel aan een korte online microdosing video-cursus (Engelstalig) voor iedereen die wil beginnen met microdoseren.

Consults en coaching zijn beschikbaar in het Engels.

Er volgen meer podcasts en interviews over de nieuwste inzichten en ontwikkelingen vanuit de wereldwijde microdosing community.

De Facebookgroup blijft voorlopig zoals hij is, of je nu Nederlands spreekt of Engels, je wordt hier met open armen ontvangen.

Microdosing Institute op Burning Man Festival (online)

Ons eerste internationale uitstapje als Microdosing Intstitute hebben we te danken aan onze vriend en adviseur James Fadiman. Hij nodigde ons uit om een podcast te verzorgen op het online Burning Man Festival. Samen met onze Amerikaanse partner Adam Bramlage van FlowState Micro hebbben wij verschillende belangrijke onderwerpen besproken. Microdosing 2020: Community, coaching and personalized protocols.

Alvast tot ziens op één van onze kanalen en hopelijk live tijdens onze meetups, workshops, onderzoeksprojecten en seminars. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief. (onderaan de homepage)

Partner Webshop

Deel deze post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!