Microdosing blog

Microdosing.nl Nieuwsbrief December

favicon blauw

Voor het team van Microdosing Nederland was het weer een mooi en boeiend jaar. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het 2019.

Terugkijkend op dit mooie jaar hebben we weer mooie ervaringen opgedaan. Een geslaagd Microdosing Seminar met 150 aanwezigen. Een interessant Microdosing Cluster Headache onderzoeks-project. Diverse meetups, info avonden en presentaties.

Wij willen onze missie graag voortzetten in het nieuwe jaar met meer nieuwe onderzoeksprojecten en events. Wij kunnen dat echter niet zonder uw steun en support. Met uw microdonatie kunnen wij onze nieuwe aankomende onderzoeks-projecten financieren. Alvast dank voor uw support.

Aankondiging nieuwe Microdosing onderzoeksprojecten
Research in Motion!

Met trots kondigen wij aan dat wij in 2020 gaan starten met 2 Microdosing onderzoeks projecten in samenwerking met het onderzoeksteam van de Universiteit van Maastricht.
  • Microdosing San Pedro onderzoek. Hierbij zullen we het microdoseren met San pedro gaan vergelijken met een Mindfulness groep.
  • Microdosing tegen ADHD onderzoek. Veel mensen met ADHD en ADD rapporteren dat zij veel baat hebben bij microdoseren. Wij zijn al vanaf het begin van ons Microdosing pad erg geïnteresseerd om te onderzoeken of dit ook te claimen valt. Tijd dus om dit aan een wetenschappelijk onderzoek te onderwerpen.
Wij hopen dat wij op jullie steun en medewerking kunnen rekenen. Interesse in deelname aan deze studies? Houdt de volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Of meld je alvast aan via info@microdosing.nl ovv San Pedro. of ADHD.

Microdosing Info Workshop

In onze vorige Nieuwsbrief hadden we je al geïnformeerd over ons aankomende Microdosing event, maar we willen je er nogmaals aan herinneren. Op 18-01-2020 In het nieuwe jaar organiseren we een Microdosing info Workshop.(Dutch)
Wanneer jij wilt gaan beginnen met microdoseren of meer wil weten over Microdosing, dan is deze workshop zeker iets voor jou. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Tickets €45,-

Microdosing.nl Nieuwjaarsborrel

Aansluitend aan onze Microdosing.nl info Workshop organiseren wij op 18-01-2020 een gezellige nieuwjaarsborrel in de lounge van Mirror Centre. Even bijkletsen met gelijkgestemden over onze microdosing ervaringen het afgelopen jaar. In verband met beperkte ruimte in de lounge van Mirror Centre is er plek voor 20 man. (geen tickets aan de deur)
Wij hopen jullie daar te zien.

Meetup: Microdosing.nl Nieuwjaarsborrel
Datum: 18-01-2020
Locatie: Mirror Centre,Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam
Donatie: 5 €

Drugs & Supplements

Lijst met Drugs and Supplements

James Fadiman heeft een lijst samengesteld met medicijnen (drugs & supplements) die volgens zijn data zonder negatieve reacties kunnen worden gecombineerd met Microdoseren. In samenwerking met Fadiman is ons team die lijst aan het updaten.Graag zouden wij van de leden die medicijnen combineren willen weten of deze nog niet op deze lijst voorkomt. Gebruik om jouw medicijn te vinden: CTRL F. Er verschijnt dan een zoekfunctie om eenvoudig jouw medicijn te vinden.

Wij zijn erg geïnteresseerd in jullie ervaring met medicijnen die volgens jullie niet goed combineerde tijdens het microdoseren. Stuur een mailtje naar info@microdosing.nl ovv Drugs& Supplements. Alvast dank voor jullie bijdrage ook namens James Fadiman

Stacking Lion’s Mane: The Stamets method

Wij zijn aan het onderzoeken of  MD Stacking’ met Lion’s Mane, psilocybine en Niacine voordeel en/of nadeel
heeft voor mensen en zo ja, wat deze dan zijn. Er is nog niet heel veel bekend over dit fenomeen.
Uw ervaring is erg waardevol voor evt vervolgonderzoeken. Paul Stamets, de bedenker van deze manier van microdoseren is zeer geinteresseerd in deze informatie. Wij willen uw ervaring met hem delen, zodat er een beter beeld ontstaat van Stacking met Lion’s Mane.Het is natuurlijk geheel vrijblijvend, en natuurlijk wordt uw ervaring alleen anoniem verwerkt in een algemeen verslag, maar bent u bereid om ons een kort ervaringsverslag toe te sturen?
Vragen die wij graag willen weten:
  • Welke voordelen en/of nadelen heb je ervaren?
  • Wat verraste jou het tijdens deze manier van microdoseren?
  • Heb je ervaring met normaal microdoseren? Zo ja, wat maakte het  verschil?
  • Heb je tolerantie ervaren doordat je dagelijks microdoseerde? Merkte je dat het directe effect minder werd na een tijdje?
  • Merk je een positieve verandering op de lange termijn?
  • Heeft het een positieve invloed op je slaap?
  • Gecombineerd met medicijnen? Bijwerkingen of nadelen ervaren?
  • Jouw algemene ervaring.
Hartelijk dank voor jouw bijdrage aan dit belangrijke onderzoek door jouw ervaring te delen. Ook namens Paul Stamets en James Fadiman. Mail to: info@microdosing.nl

Microdosing Study ter preventie van Altzheimer

Veiligheid, verdraagzaamheid, farmacokinetiek en farmacodynamiek van lage dosis lyserginezuur-diethylamide (LSD) bij gezonde oudere vrijwilligers.De resultaten suggereren de veiligheid en verdraagbaarheid van oraal toegediende LSD van 5 μg, 10 μg en 20 μg om de vier dagen gedurende een periode van 21 dagen en ondersteunen de verdere klinische ontwikkeling van LSD voor de behandeling en preventie van de ziekte van Alzheimer. >>MEER

Microdosing Coaching Team

Afgelopen maand hebben wij ons Microdosing coaching team uitgebreid met 2 ervaren Microdosing coaches.

Wij zijn erg blij dat Catharina en Hidde ons komen versterken. Ook zijn wij erg blij onze nieuwe teamleden Martijn en  Marcella (Gestalt Therapeuti) in ons midden te hebben. Klik op de afbeelding voor meer informatie over persoonlijke begeleiding en coaching op onze website.

 

Microdosing Blog

Ons nieuwe teamlid en Microdose Coach en collumn schrijfster Catharina heeft laatst een mooi blog voor onze website geschreven die willen wij je niet willen ontnemen, mocht je deze nog niet gelezen hebben. >>MEER

Gelukkig Nieuw Microdosing Jaar

Wij wensen jullie allen fijne feestdagen. We hopen jullie volgend jaar te zien op 1 van onze events.
Keep you posted about microdosing!

Vriendelijke groet,

Hein, Jakobien,
Marcella, Hidde
Catharina, Martijn,
Jeroen, David

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.