Microdosing Truffles XP

Waar staat Microdosing XP voor?

Microdosing.nl werkt alweer meer dan een jaar met het populaire handige originele Microdosing XP truffels product. Ons team begeleidt veel mensen met deze handige kant en klare vacuüm verpakte microdosingXP packs. Inmiddels heeft ons coaching team veel kennis en ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen die deze Microdosing XP truffels gebruiken ter ondersteuning bij bijvoorbeeld ADHD, ADD, PMS, Clusterhoofdpijn OCD, depressie , persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, uitstelgedrag, mindfulness, etc.

Wij plaatsten aan het begin best wat vraagtekens bij deze manier van microdoseren. Maar voor veel mensen die gelijk aan de slag willen, zijn deze Microdosing-XP truffles echter zeker een fantastische uitkomst gebleken. Inmiddels zijn wij ook overtuigd van het gemak en het effect dat de verse truffels hebben. Onze partner webshop Microdose.nl had het voorrecht om vorig jaar als eerste in Nederland dit compleet legale en 100% natuurlijke microdosing product te mogen verkopen.

Wil jij een steentje bijdragen aan onze Microdosing onderzoeksprojecten?

Om onze missie, doelen en onderzoeksprojecten te kunnen volbrengen, zijn behalve een fantastisch team en waardevolle samenwerkingen ook financiële middelen nodig. Wij zijn een partnerschap aangegaan met de nummer één microdosing webshops in Nederland: Microdose.nl en Microdosingtruffles.com. Zij zijn specialist in het aanbieden van alle producten (substanties) die geschikt zijn voor microdoseren. Door deze samenwerking houden wij controle op de kwaliteit van de microdose producten en dwingen wij een eerlijke prijs af voor onze community. Door jouw Microdose producten bij hen aan te schaffen, support jij ons platform en kunnen wij onze Microdosing.nl Community naar een hoger plan tillen. Alvast bedankt voor je support!

Op bezoek bij de Microdosing XP Truffels kwekerij

Een tijdje geleden zijn wij weer eens op bezoek geweest bij vriend en supporter van ons platform Hans Grootewal, de bekendste en oudste Truffels kweker van Nederland. Al meer dan 30 jaar kweekt Hans van Freshmushrooms zijn Magic Mushrooms (growkits) en Magic Truffels. Hans heeft het eers

te legale Microdosing product ontwikkeld, de Microdosing XP truffels. In de Magic Truffels kwekerij worden deze psilocybine, psiloc bevattende originele Microdosing XP truffels gekweekt en op unieke wijze vacuüm verpakt in porties van 6×1 gram. Na een mooi en vruchtbaar gesprek met Hans, liet hij ons zijn nieuwe machine zien. Vol passie vertelde hij ons hoe dit proces in zijn werk gaat.

Om een indruk te krijgen van het productie proces mochten we de machine in actie filmen. Per dag produceert deze Microdosing truffles machine een paar duizend Microdosing truffles strips voor de Europese markt. Wij waren erg onder de indruk van deze professionele machine.

Is MicrodosingXP going mainstream?

Microdosing XP? Wat bedoelt u daarmee?

Nu het Microdosing XP truffel product na een test periode van een jaar helemaal optimaal zijn, vond de ontwikkelaar Hans Grootewal van FreshMushrooms, het tijd worden om zijn unieke product een pakkende merknaam te geven: MicrodosingXP. De concurrent zit niet stil en er zijn veel commerciele entrepeneurs die zijn microdosing kindje zullen gaan kopieren.

Het Microdosing.nl team heeft in samenwerking met Microdose.nl een eigen betekenis gegeven aan de afkorting XP. Voor ons was het gelijk duidelijk wat Microdosing-XP voor ons Microdosing platform betekent.

De afkorting ‘XP’ staat voor 3 belangrijke begrippen in Microdosing wereld:

  • Microdosing eXPloration
  • Microdosing eXPerience
  • eXPanding perspectives

Microdosing eXPloration


James Fadiman, de grondlegger en herontdekker van Microdsosing met psychedelica begon in 2010 met zijn research naar de effecten van Microdosing. Of zoals hij het liever zelf noemt ‘Searching’ naar de effecten van Microdosing. Hij noemde zijn studie ‘A Microdosing initial eXPloration’. Want dat is Microdosing tot op de dag van vandaag; een ontdekkingtocht. Niet alleen naar de uitgebreide mogelijkheden, maar ook de ontdekkingstocht in jezelf. Het mentale proces dat Microdosing bij mensen in gang zet is op zijn minst de moeite om te onderzoeken, was Fadiman’s gedachte. Sindsdien zijn er wereldwijd duizenden mensen die de voordelen ervaren van microdosing. Op het online forum Reddit, zijn er 70.000 leden die ervaringen uitwisselen met elkaar. Op Facebook zijn er verschillende groepen over microdoseren, waaronder onze besloten Facebook groep van het Community platform van Nederland, Microdosing.nl met meer dan 3000 leden.

Alhoewel er steeds meer Microdosing onderzoek gedaan wordt naar, blijven de wetenschappelijke onderzoeken van groot belang om de potentiele voordelen van Microdosing in kaart te brengen. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat het ons gelukt is een brug te slaan naar alle Microdosing Researchers in het veld om onze bijdrage te leveren aan de wetenschap. Het blijft spannend om met zijn allen onderdeel te zijn van deze ‘Research in Motion’.

Microdosing eXPerience


Tijdens jouw microdosing traject staat jouw eigen ervaring natuurlijk voorop. Het delen van jouw Microdosing XPerience, jouw ervaring met de community en de wetenschappers is van grote waarde. Voor jezelf en voor een ander. Door ervaringen te delen met elkaar, leer je van elkaars ervaring en worden de voordelen en evt nadelen van microdosing en verschillende Microdosing protocollen steeds verder in kaart gebracht. Het team van Microdosing.nl heeft wekenlijks contact met James Fadiman en wisselen relevante informatie uit. Ook verzamelen wij al sinds het begin van het platform ervarings verslagen die wij delen met James Fadiman.

De verschillende voordelen die mensen rapporteren, zorgt voor interesse bij de wetenschappers, om onderzoek te doen naar deze positieve effecten. Microdosing onderzoeken voor Clusterhoofdpijn, ADHD, ADD, Depressie, PTSS, PMS zijn op dit moment bijvoorbeeld de studies die lopen of in de toekomst zullen plaatsvinden. Wil jij deelnemen aan Microdosing onderzoek? Klik hier voor meer informatie.

eXPanding perspectives

eXPanding perspectives staat voor het verbreden en uitbreiden van jouw perspectief op je zelf en op het leven. Eén van de effecten die microdosing veelal op mensen heeft is dat het jouw bewustzijn op subtiele wijze verruimt. Men leert de dingen vanaf een ander perspectief te bekijken. Dit leidt vaak tot meer geduld en begrip voor je zelf en de mensen om je heen. Het schept meer ruimte om anders te kiezen. Dit helpt je om oude patronen te doorbreken en nieuwe inspirerende patronen aan te leren.

Support onze Microdosing.nl Missie

Dankzij de support van onze Microdosing community houden wij ons platform in leven en tillen wij de potentiele helende kracht van Microdosing samen naar een hoger plan. Door samen meer begrip te kweken in de media en het verder doorbreken van het stigma dat nog steeds hangt om het gebruik van psychedelica. Wanneer jij jouw Microdosing XP truffels of andere microdosing producten wilt aanschaffen voor een eerlijke prijs, met de goede informatie, coaching en service en je doet dat via één van onze partners, dan steun jij onze onderzoeksprojecten en missie. Tegelijkertijd draagt onze community op deze manier bij aan de wetenschap. Dank voor jullie support!

Een greep uit onze projecten van het afgelopen jaar.

Zonder de financiële steun van Microdose.nl, de eerste webshop gespecialiseerd in Microdosing producten zouden we deze projecten nooit van de grond hebben gekregen. Team Microdosing.nl wil onze partner daarvoor dan ook via deze weg bedanken.

Bedankt!

De shop voor alle Microdosing producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *