microdosing shop

Microdosing shop

Microdose.nl is de allereerste webshop die zich exclusief op microdosing producten richt, en is sinds 2017 de officiële partner van Microdosing Institute. In de webshop vind je een breed assortiment aan microdosing benodigdheden, toolkits, boeken en legale microdosing substanties. Ook de welbekende Microdosing XP truffels zijn hier verkrijgbaar.

LET OP

Microdose.nl is alleen voor klanten binnen de EU 🇪🇺

Verzending naar de VS, Canada en andere niet-EU landen is voorlopig niet mogelijk. Kijk op microdosing.nl voor meer informatie over de verzendlanden.

Waarom bestellen bij Microdose.nl?

Als Europa’s eerste microdosing webshop weet Microdose.nl uitgebreide kennis over microdosing substanties te combineren met eerlijke en uiterst betrouwbare service.

Dit officiële partnerschap zorgt ervoor dat de Microdosing Institute community direct toegang heeft tot veilige producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is Microdose.nl sponsor van belangrijke microdosing onderzoeksprojecten, zoals onderzoek naar de effecten van microdosing op clusterhoofdpijn, ADD/ADHD, creativiteit, mentaal welzijn en cognitie en gemoedstoestand bij vrouwen.

Via Microdosing Institute heb je toegang tot veel informatie, de community en ons netwerk van coaches, therapeuten en specialisten. Tel daarbij op de microdosing producten via Microdose.nl en veilig, bewust en effectief microdoseren ligt binnen handbereik!

Hein & Jakobien — founders of Microdosing Institute

Extra voordeel voor coaches en therapeuten

Bij jij een coach of therapeut en werk je met microdoseringen van psychedelica als ondersteunend hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling voor je cliënten? Of ben je van plan hiermee te werken? Microdose.nl biedt coaches en therapeuten extra voordeel. Ga naar Microdose.nl of email info@microdose.nl voor meer informatie.

microdosing community
Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.