Microdosing Coach: Wieneke van der Wissel

Hallo, mijn naam is Wieneke van der Wissel

Ik ben Holistisch Coach. Ik gebruik verschillende cognitieve en lichamelijke interventies in mijn coaching trajecten waarin meditatie en adem altijd centraal staat.

Iedereen leeft vanuit zijn/haar eigen wereldperspectief. Ik wil verbinding brengen in het samenleven en werken met elkaar. Dit doe ik door te luisteren en echt nieuwsgierig te zijn naar de ander. Het horen en zien van de dynamiek van alles in en om ons heen. Uitzoeken wat er speelt in hetgeen je ziet en dat wat je niet ziet. De psychische, creatieve en spirituele ontwikkeling van de mens fascineert mij al vanaf jongs af aan. Ik ben altijd op zoek naar de beste versie van mezelf en de ander. Mijn hogere doel is een bijdrage leveren aan de bewustwording van mensen.

De binnenwereld is een interessante omgeving waarin ik zelf al verschillende technieken heb geleerd en mogen ervaren. Vanaf mijn jeugd ben ik opzoek naar wie ik nu echt ben en de plantmedicijnen zijn daarin mijn beste teachers. Via ceremonies en macrodosering heb ik het diepste van mijn zijn opnieuw mogen ontmoeten en herinnerd wie ik echt ben. Het heeft mij letterlijk meegenomen van een leven in de overlevingsstand, na een leven van echt leven ervaren en zintuigelijk gewaar zijn.

In contact gaan met de plant is een heilige reis of het nu micro of macro dosering is, voor mij is het leven een ceremonie. Alles wat je doet heeft aandacht en bewust aanwezig zijn nodig om in zijn volste vorm te kunnen ervaren en beleven. En vooral dit is in onze snelle wereld een enorme uitdaging, want waar zit de vertraging zodat je echt gewaar kunt zijn? Het steeds weer opnieuw bij de les worden gehouden en herinneren wie ik ben daar helpt de macrodosering en de microdosering mij iedere keer weer mee. Ik heb ervaring met verschillende plantmedicijnen en neem deze wijsheid ook mee in mijn begeleiding.

Na de ceremonies ervaarde ik bij mezelf en andere het gemist van de integratie met het dagelijks leven, tot ik Microdosing ontdekte. Microdosing heeft mij laten zien hoe de wijsheid van de natuur ook via die weg ons als mens kan helpen meer bewust te worden.

Mijn aanpak in microdosing coaching

je op dit moment mee aan de slag wilt of door gehinderd wordt en waar dat mee te maken heeft, zodat we in beeld krijgen wat je te doen staat en waar je heen wil.

In mijn coaching pas ik mij aan jouw persoonlijke situatie aan, en begeleid ik je stap voor stap. Jouw persoonlijke groei en het doorbreken van patronen en creëren van inzicht is mijn doel. De combinatie van microdosering en mijn coaching zullen het proces verdiepen en versnellen en mogelijk zichtbaar invloed hebben op je zijns ervaring.

De plantmedicijn is een fantastische leraar voor mij en wie weet ook voor jou. Vanuit mijn ervaring en intuïtie zal ik je een aantal zaken aanwijzen, oefening of advies aanbieden.

Coaching stijl: Holistisch, Intuïtief, aanwezig met de kracht van het moment door meditatie en adem.

Certificaties:

 • Antropologie: Cultureel organisatie management
 • NLP
 • Adem & mediatie werk
 • Voice dialoque
 • Systemische werk
 • Massage

Type cliënten:

 • Wie meer in contact wil met zijn gevoel
 • Wie los wil van medicatie
 • Wie dieper in contact wil met zijn essentie
 • Wie contact wilt met de plant
 • Wie in de rouw is of een groot verlies meemaakt(e)

Soort begeleiding: Luisteren naar wat je zegt en naar hetgeen daar soms onder ligt en onuitgesproken blijft. Om je met vragen, benoemen en luisteren inzicht te geven in je beweegredenen en te onderzoeken welke stappen interessant zijn om te zetten. Zodat je een helder beeld krijgt hoe jouw intuïtie te volgen en te luisteren naar de innerlijke stemmen die het beste met je voor hebben. Wil je meer over mij meten, kijk dan op www.feellifenow.nl

Talen: Nederlands en Engels

Locatie: Online via Zoom/Skype

Bekijk alle coaching mogelijkheden via Microdosing Institute

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!