microdosing coaching

Microdosing coach: Jakobien Van Der Weijden

Hoi, ik ben Jakobien Van Der Weijden

Ik ben Holistisch Coach, Microdosing Coach en mede-oprichter van Microdosing Institute. Ik ben al meer dan 10 jaar in dienst van de psychedelic renaissance en heb onder andere gewerkt voor Stichting OPEN, Psychedelic Society of the Netherlands (PSN) en Synthesis. Hierdoor zijn nauwe banden ontstaan tussen wetenschappers, therapeuten, coaches en microdosers van over de hele wereld. Daarnaast heb ik 9 jaar gewerkt bij een smartshop en daar enorm veel kennis opgedaan over (natuurlijke) psychedelica en medicijn planten zoals ayahuasca en san pedro.

Door mijn insintrieke fascinatie met reizen en andere culturen ben ik uiteindelijk in aanraking gekomen met lokale gemeenschappen in Zuid-Amerika en heb ik tientallen plantmedicijnen bijgewoond. Ook in Nederland heb ik ceremonies gedaan. Deze innerlijke reizen zijn fantastisch en kunnen baanbrekend zijn, maar het is duidelijk dat niet iedereen gediend is van een zo een stevige visionaire reis. Daarom was het voor mij een logische stap om me te verdiepen in microdosing. Ik heb een uitgebreid verslag over mijn eerste ervaring met microdosing geschreven.

Al snel ontdekte ik dat microdosing meer is dan een trucje voor meer focus of creativiteit tijdens je werk — al blijft dit verhaal bij de media erg geliefd. Ik zeg al altijd; microdosing kan je venster schoonvegen, zodat je jezelf met heldere blik kunt observeren; wie ben ik? Waar haal ik mijn energie uit? Welke levensstijl past bij me? Maar ook: Welke overtuigingen, mensen en bezigheden dienen me niet (meer)?

Bekijk mijn video over microdosing en persoonlijke ontwikkeling (in het Engels).

My aanpak voor microdosing coaching

We zijn allemaal in staat te veranderen, maar laten regelmatig (alleen) ons verstand de richting bepalen. En die laat zich gemakkelijk in met ons ego, de huiskamer van onze angsten, onzekerheden en vooroordelen. Het hart heeft echter ook wat te zeggen en dit zorgt vaak voor een innerlijk conflict dat bij veel mensen plaatsvindt. Vooral in de Westelijke Maatschappij.

Tijdens microdosing coaching combineer ik mijn ervaring met psychedelica en microdosing met Holistisch Coaching LHA®. Dit is een systematische methode om je systeem (het samenwerkend geheel van verstand, gevoel, lichaam en ziel) terug te brengen naar de natuurlijke order. Door de combinatie van biofeedback, coaching en energetisch proceswerk werken we snel toe naar een doorbraak. Het resultaat is dat stress en tegenwerking drastisch verminderen. Je inner healing intelligence kan daardoor weer functioneren. Lees meer over mijn manier van werken op mijn website.

Type coaching: holistisch coachen

Certificatie: Holistisch Coaching LHA

Type klanten:

  • mensen met onverklaarbare lichamelijke klachten
  • mensen met psychische of gezondheidsklachten die steeds terugkeren of niet overgaan
  • mensen met een te druk leven of burn-out
  • mensen die zijn vastgelopen, op wat voor manier dan ook
  • mensen die voor een uitdagende levenskeuze staan
  • mensen die zoekende zijn

Type begeleiding: microdosing traject, voorbereiding en integratie van psychedelische ervaringen of Holistisch Coaching zonder psychedelica.

Talen: Nederlands, Engels en Spaans

Locatie: Amsterdam of online via Zoom/Skype