microdosing coaching

Microdosing coach: Hein Pijnnaken

Hoi, mijn naam is Hein Pijnnaken

Ik ben NLP Transformationeel Coach (advanced master), Microdosing Coach en oprichter van Microdosing Institute (voorheen Microdosing.nl). Na bijna 30 jaar ervaring met verschillende psychedelica, zowel persoonlijk gebruik als het begeleiden van meer dan 500 sessies met hoge doses psychedelica, kwam Microdosing op mijn pad.

Sindsdien ben ik mij intensief gaan verdiepen in het onderwerp van microdosing, zowel in de theoretische als praktische kant. Al snel kwam ik erachter dat het een geweldige tool is voor zelfontwikkeling, vooral in combinatie met coaching. Door intensief contact met zowel wetenschappers als microdosers heb ik een evenwichtig beeld van hoe microdosing kan worden ingezet om ons leven te verbeteren. In het artikel Meer halen uit microdosing ga ik hier dieper op in.

Kort gezegd zorgt microdosing ervoor dat je meer in het huidige moment leeft, je meer verbinding ervaart met jezelf en andere mensen en daardoor meer grip hebt op dagelijkse situaties. Bovendien kunnen door microdosing ook vastgeroeste patronen blootgelegd worden die je hinderen in je leven. Echter zal je zelf (hard) aan de slag moeten om deze patronen te doorbreken en jezelf nieuwe bevorderlijke patronen aan te leren. In mijn ervaring als NLP transformationeel coach ben ik erachter gekomen dat precies hier voor de meeste mensen de grote uitdaging ligt.

Mijn manier van microdosing coaching

Sinds het begin van Microdosing Institute in 2017 heb ik mensen begeleid met microdosing. In mijn microdosing coaching combineer in mijn ervaring als NLP transformationeel coach, het begeleiden van psychedelische sessies en mijn eigen ervaringen met zowel macrodoseren als microdoseren. Vooropgesteld dat je bewust kiest om te werken met microdosing, kan ik je ondersteunen met mijn ervaring om zo het maximale uit je microdosing avontuur te halen! Focus: Transformationeel coachen Certificatie: NLP Advanced Master Type of clienten:
  • Mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling
  • mensen met clusterhoofdpijn
  • mensen met psychische of gezondheidsklachten die steeds terugkeren of niet overgaan
  • mensen met een te druk leven of burn-out
  • mensen die zijn vastgelopen, op wat voor manier dan ook
  • mensen die voor een uitdagende levenskeuze staan
  • mensen die zoekende zijn
Type begeleidingmicrodosing traject, voorbereiding en integratie van Microdosing en/of psychedelische ervaringen. Talen: Nederlands en Engels Locatie: Online via Zoom

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!