microdosing coaching

Microdosing coach: Catharina Bruyning

Catharina bruyning

Hallo, mijn naam is Catharina Bruyning

Ik ben leraar Metafysica, Reiki & Shin Do Teacher, en Microdosing Coach bij Microdosing Institute. Mijn opleiding is Sociaal-Medische Wetenschappen. Tijdens het begeleiden van mensen die de dood naderden en/of ernstig ziek waren, alsmede het zelf ondergaan van grote transformatie, ontdekte ik dat ik me op mijn gemak voel in de oprechtheid, kracht en kwetsbaarheid die zo’n gebeurtenis oproept. Als een brug tussen het mystieke en het materiële, ligt mijn talent in het vertalen van wat er op energetisch vlak gebeurt naar de praktische werkelijkheid. De bron is steeds in gesprek met ons, en de taal is symboliek.

Ik ben begeleider geworden tijdens ceremonies met psychedelica in therapeutische set en setting bij een meest gerenommeerde organisatie, en dit doe ik nog steeds. Omdat het ‘echte werk’ plaatsvindt ná de Macrodosis, raakte ik ook zeer geïnteresseerd in Microdosing. Nu betrek je de Medicine Teacher écht bij je dagelijkse beslommeringen en waar je zoal tegenaan loopt.

My aanpak in microdosing coaching

Samen gaan we onderzoeken wat Microdoseren voor je kan betekenen, waar je op dit moment door gehinderd wordt en waar dat mee te maken heeft, zodat we in beeld krijgen wat je te doen staat, waar je heen wil, en wat de voor de hand liggende weg hier naartoe is.

Het plantmedicijn / entheogeen is een fantastische leraar, en ik ben dienstbaar aan het proces wat ontstaat. Vanuit ervaring en intuïtie zal ik je aan aantal zaken aanwijzen, oefening of advies aanbieden, met ruime kennis van psychedelica en (regulier) medicijngebruik.

Coaching stijl: Holistisch, Intuïtief, Metafysisch, met een brede basis in Medische en Sociale Wetenschappen.

Certificaties: Sociaal-Medische Wetenschappen, Usui Reiki Master III, Shin Do Teacher, Soul Coach, Ram Dass Love Serve Remember Foundation.

Type cliënten:

  • Wie de draai niet kan vinden in het leven
  • Wie zich herkent in ADD en/of Autistisch Spectrum
  • Vrouwelijk Autisme is mijn expertise
  • Wie met grote transformatie te maken heeft
  • Wie ernstig of terminaal ziek is
  • Wie in de rouw is of een groot verlies meemaakt(e)

Soort begeleiding: Luisteren naar wat je zegt en naar hetgeen daar soms onder ligt maar onuitgesproken blijft. Om je middels vragen inzicht te geven in je beweegredenen en te onderzoeken welke stappen interessant zijn om te zetten. Zodat je een helder beeld krijgt hoe jouw intuïtie te volgen en te luisteren naar de innerlijke stemmen die het beste met je voor hebben.

Talen: Nederlands en Engels

Locatie: Online via Zoom/Skype/Teams