microdosing coaching

Microdosing coach: Brittany Lillegard

Brittany Lillegard

Hoi, ik ben Brittany Lillegard

Ik ben een Breathwork Facilitator, Yoga & Meditatie Docent, en Microdosing Coach bij Microdosing Institut. Meer dan tien jaar geleden begon ik de voordelen van meditatie en breathwork te ontdekken als een manier om te herstellen van een intense burn-out en zware depressie. Daarnaast onderging ik een transformerende psychedelische reis (legaal en begeleid door een therapeut) die voor het eerst in mijn volwassen leven hielp de dikke mist van depressie op te trekken.

Om de diepgaande lessen van deze high-dose ervaring beter te integreren en mijn geestelijke gezondheid te reguleren, begon ik microdosing te verkennen. Het combineren van microdosering met breath work, meditatie en andere persoonlijke ontwikkelingspraktijken heeft ervoor gezorgd dat ik op een gezonde manier mijn emoties kon verkennen, te uiten en los te laten, waaronder woede, verdriet en verdriet. Als gevolg daarvan heb ik mentale stabiliteit opgebouwd, een diepe connectie met mijn intuïtie verkregen, en een robuust immuunsysteem ontwikkeld.

Mijn werkwijze bij microdosing coaching

Door mijn gevarieerde achtergrond als kracht- en conditietrainer, anatomieleraar, yogi, mediteerder en ademfanaat, ben ik in staat om me diepgaand met mijn lichaam te verbinden via verschillende soorten bewegings- en geestoefeningen. Door deze multidimensionale aanpak kan ik mijn studenten en klanten unieke, speelse en vooral verbindende reizen naar hun volledige potentieel laten maken.

Op die reis zal ik je helpen om de tools en wijsheid in jezelf te ontdekken om je doelen en ambities te bereiken. Door deze praktijken te combineren met mindful en veilig microdoseren, kan ik je helpen je bewust te worden van je patronen, krachten, en het algehele proces. We werken samen om de nodige lessen te herkennen, en begeleiden je om ze succesvol te integreren in je (dagelijks) leven.

Type coaching: Holistisch Mind/Body coaching.

Certificeringen: RYT 200, NASM CPT, Original Strength Systems, FRCms, Mind Foundation Beyond Experience Participant.

Type cliënten:

  • Mensen die zich niet verbonden voelen met hun lichaam.
  • Mensen die klaar zijn om een positieve verandering in hun leven te maken.
  • Mensen die worstelen met overweldiging of een burn-out.

Type begeleiding: microdosering voorbereiding, begeleiding en integratie, breathwork, lichaamsbewustzijn.

Talen: Engels

Locatie: Online via Zoom/Skype.