microdosing coaching

Microdosing Coaching & Consult

Wil je graag beginnen met microdosering, maar weet je nog niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Onze gecertificeerde coaches bieden 1:1 microdosing coaching welke afgestemd wordt op jouw individuele behoeften. Ze begeleiden je stap voor stap om deze ervaring voor jou zo effectief mogelijk te maken.

Als het gaat om persoonlijke groei en het doorbreken van patronen die je niet langer dienen, geloven wij sterk in het combineren van microdoseren en professionele begeleiding van een microdosing coach en/of therapeut.

De expertise van ons microdosing coaching team komt niet alleen voort uit hun achtergrond als gecertificeerde coaches, maar ook uit hun ruime ervaring in plantgeneeskundig werk en de nauwe samenwerking met een immens netwerk van specialisten: van neurowetenschappers tot ademwerkers, van psychedelische kapelaans tot psychologen, waaronder ook onze adviseur dr. James Fadiman.

Boek een online microdosing coaching of consultatie-sessie met een van onze microdosing coaches. We zijn er voor je!

Onze diensten:

Microdosing consult

Je bent geïnteresseerd om je microdosing reis te beginnen, maar je bent onzeker, voelt je onvoorbereid, of zelfs bang? Je kunt een individueel consult krijgen met een van onze microdosing coaches. Zij zijn in staat om in te spelen op je persoonlijke behoeften en je op de best mogelijke manier te ondersteunen op je reis.

Duur: 1 uur

Tarief: 95 (incl. BTW)

Microdosing coaching

Ben je vastbesloten om het meeste uit je microdosing reis te halen? Gedurende tien weken krijg je drie sessies met een van onze microdosing coaches, die je persoonlijke begeleiding en advies geven. Deze drie sessies dienen als check-ins om je terugkoppeling te geven over je vooruitgang en elke sessie duurt ongeveer eenn uur. Dit is wat je kunt verwachten:

Sessie 1: Diving In

Tijdens deze 1 uur durende sessie, kom je alles te weten wat je nodig hebt om je microdosing cyclus te starten;

 • Welke microdosering substantie het beste is voor jou
 • Hoe je jouw “sweet spot” (optimale dosis) vindt
 • Het kalibreren van je dosis
 • Het kiezen van het geschikte microdosingsprotocol
 • Handige tips en trucs om het meeste uit microdosing te halen
 • Doelen en intenties stellen
 • Oude patronen doorbreken en nieuwe patronen creëren
Session 2: Soul Quest

De tweede sessie vindt plaats tijdens een dag waarop je microdoseert. Je gaat je diepe verlangens voor dit leven nader bekijken door het volgende met je microdosing coach te bespreken:

 • De ervaringen van de voorgaande weken
 • Hoe je je dosering en substantieprotocol kunt afstemmen
 • Een diepere duik in je behoeften en doelen
 • Waar je gewoontes of patronen kunt creëren die in lijn zijn met wie je bent
 • Hoe je nieuwe inzichten effectief kunt integreren in je leven
Session 3: Integratie

De derde en laatste coachingsessie vindt plaats aan het einde van je eerste microdosingscyclus. Tijdens deze sessie bespreek je:

 • Je inzichten — heb je ze geïntegreerd, of hebben ze meer aandacht nodig
 • Waar komt weerstand naar boven, en waarom?
 • Reflectie op je microdosing ervaring, vanuit een geestelijk, lichamelijk, sociaal en emotioneel perspectief
 • Het creëren van je toekomstige zelf: wat zijn je volgende stappen?

Duur: Elke sessie duurt 60-75 minuten

Tarief: 95/ sessie (incl. BTW)

Ontmoet onze microdosing coaches

Hein Pijnnaken

NLP Transformationeel Coach (Advanced Master)

Jakobien van der Weijden

Holistisch Coach

Brittany Lillegard

Brittany Lillegard

Breathwork Facilitator & Integratie Coach

Mart stoffele

Mart Stoffele

Deskundige medicinale paddenstoelen

Therapeuten & specialisten netwerk

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij nauw samen met therapeuten, coaches en psychologen uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Zij staan allemaal open voor of hebben ervaring met de therapeutische werking van psychedelica en plantengeneeskunde, waardoor een multidisciplinaire aanpak mogelijk is.

In geval van klinische depressie, trauma, langdurige psychische klachten, of medicijngebruik verwijzen we je altijd door naar een gecertificeerde (GZ) psycholoog, psychiater, of therapeut uit ons therapeut & specialist netwerk.

Samenwerken?

We zijn altijd geïnteresseerd in het verkennen van samenwerkingen. Ben je een gecertificeerde coach of therapeut met een gedegen begrip van psychedelisch therapeutisch werk? Wil je bijdragen aan ons team of netwerk? Neem dan contact met ons op en vertel ons alles over je specialisatie, aanpak en ervaring.