microdosing coaching

Microdosing Coaching & Consult

Wil je graag beginnen met microdosing, maar weet je nog niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Onze gecertificeerde coaches bieden 1:1 microdosing coaching welke afgestemd wordt op jouw individuele behoeften. Ze begeleiden je stap voor stap om deze ervaring voor jou zo effectief mogelijk te maken.

Als het gaat om persoonlijke groei en het doorbreken van patronen die je niet langer dienen, geloven wij sterk in het combineren van microdoseren en professionele begeleiding van een microdosing coach en/of therapeut.

De expertise van ons microdosing coaching team komt niet alleen voort uit hun achtergrond als gecertificeerde coaches, maar ook uit hun ruime ervaring in plantgeneeskundig werk en de nauwe samenwerking met een immens netwerk van specialisten: van neurowetenschappers tot ademwerkers, van psychedelische kapelaans tot psychologen, waaronder ook onze adviseur dr. James Fadiman.

Boek een online microdosing coaching sessie met een van onze microdosing Institute coaches. We zijn er voor je!

Onze diensten

In de afgelopen twee jaar hebben we gezien dat degenen die deelnemen aan onze groepsprogramma’s een significant grotere positieve impact in hun leven zien. Je bent van harte uitgenodigd om meer te weten te komen, en je in te schrijven voor een plek in ons 6-weken Microdosing Coaching Formulier

Voor 1:1 coaching kun je contact opnemen met Hein, Wieneke of Adriá of een andere specialist uit ons netwerk raadplegen.

Kijk met wie je zou willen werken en vul het onderstaande inschrijfformulier in.

Hein profile

Hein Pijnnaken. Transformational Microdosing Coach (NLP)

Oprichter Microdosing Institute

Hein Pijnnaken is een Transformational Coach, NLP Master (gevorderd) en microdosing trainer & coach. Terwijl hij opgroeide in Nederland – een van de meest psychedelisch-vriendelijke landen ter wereld – raakte hij in zijn vroege studententijd bekend met psychedelica en heeft ze sindsdien gebruikt als transformatieve hulpmiddelen. Vandaag de dag heeft hij meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van psychedelische sessies en heeft hij zich sinds 2016 zowel theoretisch als praktisch verdiept in het onderwerp microdosing. Hij is ervan overtuigd dat microdosing een ongelooflijk hulpmiddel is voor zelfontwikkeling, vooral in combinatie met effectieve coaching.

 • Expertisegebieden: 1 op 1 coaching, clusterhoofdpijn. Micorodosering
 • Focus: Emotioneel bewustzijn, intuïtieve ontwikkeling, expertise in verschillende stoffen, kerntransformatie. Integratie van ervaringen van reizen met hoge doseringen.
 • Aanvullende diensten: 
 • Type cliënten: individuen
 • Opleidingen & Certificeringen: NLP opleiding Advanced Master
 • Taal/talen: Engels, Nederlands
 • Locatie(s): Online via Zoom
wieneke

Wieneke van Wissel.
Holistic Coach

Holistisch Coach en
oprichter van Feel life Now

Mijn coachingsstijl is holistisch, intuïtief, aanwezig met de kracht van het moment door meditatie en ademhaling. Ik luister diep naar wat je zegt en naar wat je niet zegt. Boren in wat er onder ligt en onuitgesproken blijft. Inzicht krijgen in je drijfveren door te vragen. Op zoek gaan naar de juiste en bruikbare stappen voor jouw pad. Zodat je begrijpt hoe je je intuïtie kunt volgen en kunt luisteren naar de innerlijke stemmen die het beste met je voor hebben.

 • Gebied(en) van expertise: Microdosering coaching, psychedelische integratie, ceremonie werk, geleide meditaties & ademwerk en retraite werk
 • Focus: Emotioneel bewustzijn, afkicken van medicatie, verbinding maken met je essentie, intuïtieve ontwikkeling, verbinding met plantgeneesmiddelen, rouw/verlies, integratie van ervaringen van verruimde bewustzijnstoestanden.
 • Type cliënten: individuen
 • Opleidingen & Certificeringen:
 • Taal/talen: Nederlands en Engels
 • Locatie(s): Online via Zoom en Nederland (Utrecht)
Adria

Adria MontesinosIntegrative Transpersonal Therapist

Integratieve Transpersoonlijke Therapeut

Ik kom uit Barcelona, Spanje. Ik ben een integratief transpersoonlijk therapeut en gecertificeerd microdoseringsfacilitator. Sinds mijn eerste ontmoeting met plantengeneeskunde meer dan tien jaar geleden, heb ik zowel persoonlijk als door het begeleiden van andere mensen gewerkt aan het verdiepen van het pad van zelfontwikkeling en genezing door middel van verruimde bewustzijnstoestanden.

Mijn persoonlijke interesse in het transpersoonlijke veld begon al op jonge leeftijd, maar het was niet tot mijn initiatie met medicinale planten dat ik een pad vond dat me een direct contact gaf met het mystiek-spirituele. Sindsdien heeft de transpersoonlijke psychologie zowel een theoretisch als praktisch kader geboden voor het gebruik van verruimde bewustzijnstoestanden als een manier om anderen te helpen. Momenteel ben ik in opleiding in Gestalttherapie, wat me in staat stelt om transpersoonlijk werk te verankeren in het hier en nu, in het dagelijks leven, wat meer integratie, samenhang en diepgang brengt.

 • Expertisegebieden: Burn-out herstel
  Levensovergangen, Ouderschap, Persoonlijk Leiderschap, Doel, Zelfrealisatie
  Spiritualiteit
 • Aanvullende diensten: advies voor het afbouwen van antidepressiva of psychiatrische medicatie (altijd in overleg met de psychiatrische professional waar je onder behandeling bent)
 • Type cliënten: individuen
 • Onderwijs & Certificeringen: Integratieve Transpersoonlijke Psychologie -Instituto Transpersonal Integrativo (ITI)
  Erkend Microdosing Coach – Microhuasca
  Microdosing Coach bij Microdosing Instituut Coachingsprogramma’s
  Gestalttherapie (in opleiding) – DRALA
  Reclame en Public Relations
 • Taal/talen: Spaans, Engels
 • Locatie(s): Online via Skype/Zoom.
MicrodosingLogo-HeadOnly
 • Area(s) of Expertise: 
 • Focus: 
 • Type of Clients: 
 • Education & Certifications: 
 • Language(s): Dutch and English 
 • Location(s): Online via Zoom and the Netherlands 

  In order to offer you the best possible guidance and support during your microdosing journey, we kindly ask you to fill out the form below.

  * By sharing your information here, you give consent to the following:

  1. the information you provide is hosted on our website’s server

  2. the information you provide is accessible to all coaches of the Microdosing Institute coaching team

  3. the information you provide may be used [in anonymized form] for citizen science, academic research and further improvement of the services that Microdosing Institute provides

  4. You will receive newsletters from Microdosing Institute (you can unsubscribe at any time)

  Your gender *

  To which type of guidance does your interest go out?

  We match you with one of our coaches, or a specialist / therapist partner, based on your needs and our team’s availability. Should you have a preference for a particular coach on our team, please select their name below.

  Do you currently identify with any of these profiles?

  JOIN OUR COMMUNITY!

  Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!