microdosing begeleiding

Microdosing begeleiding

Wil je graag microdoseren, maar vraag je je af hoe? Bij Microdosing Institute geloven we dat goede begeleiding de beste manier is om het meeste uit je microdosing ervaring(en) te halen. Daarom bieden wij verschillende vormen van microdosing begeleiding die je helpen ontdekken hoe je veilig, bewust en effectief kunt microdoseren.

Leer hoe je effectief microdoseert

Onze videocursus – EXPLORE MICRODOSING – is gemaakt voor iedereen die is overweldigd door de wirwar aan informatie en educatie op het gebied van microdosing die online op je afkomt. Aan het eind van de cursus voel je je zelfverzekerd en 100% voorbereid om veilig en effectief te beginnen met microdoseren.

Persoonlijke begeleiding

Coaching
Uit het coachen van honderden mensen is het ons duidelijk geworden – microdoseren onder begeleiding is de meest effectieve manier om te microdoseren. Onze gecertificeerde coaches hebben verschillende achtergronden en bieden compassievolle, trauma-geïnformeerde ondersteuning die is afgestemd op jouw unieke achtergrond en intentie. Onze coaches zijn er om je te helpen voorbereiden, fouten te voorkomen en meer uit je microdosingexperiment te halen.
6-WEEK MICRODOSING INTENSIVE
Dit programma brengt alles wat we weten over de praktijk en de wetenschap van microdosing samen met de inheemse tradities en spirituele wijsheid van Mazatec facilitator, Xochitl Ashe. Het resultaat: het meest holistische microdosingprogramma dat er te vinden is. Gedurende 6 weken zul je het potentieel van microdosing volledig benutten met behulp van de groep, persoonlijke begeleiding en krachtige integratie-tools.

Disclaimer

De consulten, coachingsessies, en programma's van Microdosing Institute zijn bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling. Onze vormen van begeleiding zijn nadrukkelijk geen vervanging voor therapie, behandeling, of deskundig medisch advies. Als je op zoek bent naar diagnose, medisch advies of behandeling, adviseren wij je om een arts of therapeut te raadplegen. Microdosing Institute kan je niet helpen bij het vinden van illegale substanties.