microdosing begeleiding

Microdosing begeleiding

Wil je graag microdoseren, maar vraag je je af hoe? Bij Microdosing Institute geloven we dat goede begeleiding de beste manier is om het meeste uit je microdosing ervaring(en) te halen. Daarom bieden wij verschillende vormen van microdosing begeleiding die je helpen ontdekken hoe je veilig, bewust en effectief kunt microdoseren.

Video cursus—EXPLORE MICRODOSING

microdosing cursus

Wil je al een tijdje de voordelen van microdoseren ervaren, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? De videocursus—EXPLORE MICRODOSING is speciaal voor jou ontworpen om te leren microdoseren. Aan het einde van de videocursus ben je niet alleen volledig op de hoogte van alles wat met microdoseren te maken heeft, maar ben je ook 100% zelfverzekerd en klaar om je reis in wereld van microdosing  te beginnen.

Microdosing coaching

microdosing shop

Als je behoefte hebt aan persoonlijke microdosing begeleiding in je ontdekkingsreis kun je in contact opnemen met een van onze ervaren microdosing coaches. Al onze coaches zijn ervaringsrijk met microdoseren, beschikken over veel kennis en zijn allemaal gecertificeerde coaches. Tijdens de 1:1 microdosing coaching leren ze je hoe je moet microdoseren, krijg je antwoord op al je vragen en voel je ondersteuning bij elke stap van je reis.

microdosing shop

Therapeuten & specialisten netwerk

microdosing coaching therapy network

Bij Microdosing Institute proberen we zoveel mogelijk verbindingen te maken, omdat we geloven dat brede ondersteuning nodig is op het gebied van microdosing. Daarom bieden we een netwerk van coaches en therapeuten wiens expertise aansluit op dit werk. Met hun expertise begeleiden ze je door je microdosing reis, en gebruiken ze aanvullende transformerende middelen om je persoonlijke groei te maximaliseren. 

Disclaimer

Microdosing Institute coaching sessies en coaching tussen de sessies is alleen voor informatieve of educatieve doeleinden en heeft niet tot doel om deskundig medisch advies van zorgverleners te vervangen. Als u op zoek bent naar medisch advies, diagnoses of behandeling, adviseren wij u om een medisch deskundige of zorgverlener te raadplegen. Ook kunnen wij geen hulp bieden bij het zoeken naar illegale stoffen.

Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.