microdosing begeleiding

Microdosing begeleiding

Wil je graag microdoseren, maar vraag je je af hoe? Bij Microdosing Institute geloven we dat goede begeleiding de beste manier is om het meeste uit je microdosing ervaring(en) te halen. Daarom bieden wij verschillende vormen van microdosing begeleiding die je helpen ontdekken hoe je veilig, bewust en effectief kunt microdoseren.

Video cursus—EXPLORE MICRODOSING

microdosing cursus

Wil je al een tijdje de voordelen van microdoseren ervaren, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? De videocursus—EXPLORE MICRODOSING is speciaal voor jou ontworpen om te leren microdoseren. Aan het einde van de videocursus ben je niet alleen volledig op de hoogte van alles wat met microdoseren te maken heeft, maar ben je ook 100% zelfverzekerd en klaar om je reis in wereld van microdosing  te beginnen.

Microdosing coaching

microdosing shop

Als je behoefte hebt aan persoonlijke microdosing begeleiding in je ontdekkingsreis kun je in contact opnemen met een van onze ervaren microdosing coaches. Al onze coaches zijn ervaringsrijk met microdoseren, beschikken over veel kennis en zijn allemaal gecertificeerde coaches. Tijdens de 1:1 microdosing coaching leren ze je hoe je moet microdoseren, krijg je antwoord op al je vragen en voel je ondersteuning bij elke stap van je reis.

microdosing shop

Therapeuten & specialisten netwerk

microdosing guidance

Bij Microdosing Institute proberen we zoveel mogelijk verbindingen te maken, omdat we geloven dat brede ondersteuning nodig is op het gebied van microdosing. Daarom bieden we een netwerk van coaches en therapeuten wiens expertise aansluit op dit werk. Met hun expertise begeleiden ze je door je microdosing reis, en gebruiken ze aanvullende transformerende middelen om je persoonlijke groei te maximaliseren. 

6-Weken Programma

Gedurende 6 weken ga je bewust en doelgericht aan de slag met jouw grootste persoonlijke uitdaging van dit moment. Met de ondersteuning van onze facilitators en de groep ga je microdosing ten volle ervaren. Gedurende 6 weken krijg je alle tools, kennis en ondersteuning aangereikt om deze vervolgens te integreren. Het resultaat: de eye-openers en ontdekkingen die je in dit proces opdoet zet je om in concrete stappen voor een beter leven – bij jezelf én in relatie met de mensen en de wereld om je heen.

microdosing community

Disclaimer

De Microdosing Institute consulten, coachingsessies, cursus en de andere vormen van begeleiding en ondersteuning zijn bedoeld als educatie en begeleiding voor het individu in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingstraject. Onze vormen van begeleiding zijn nadrukkelijk geen vervanging voor therapie, behandeling, of deskundig medisch advies. Als je op zoek bent naar diagnose, medisch advies of behandeling, adviseren wij je om een arts of therapeut te raadplegen. Microdosing Institute kan niet helpen bij het zoeken naar illegale substanties.