Microdosing toolkits kopen

Microdosing producten en legale psycho-actieve plantmedicijnen voor microdosing kopen? Online zijn verschillende microdosing producten snel en discreet te kopen bij diverse Nederlands smartwebwinkels en Smartshops. Onze vrienden van Microdose.nl zijn de eerste webshop ter wereld die zich hebben gespecialiseerd in microdosing producten. Zij bieden een eerlijke en betrouwbare service en hebben veel kennis in huis. Microdosingtruffles.com verkoopt de welbekende Microdosing XP truffels.

Partnerwebshops

Om onze missie, doelen en onderzoeks-projecten naar een hoger plan te kunnen trekken is natuurlijk geld nodig. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met de eerste 2 webshops ter wereld. Microdose.nl en Microdosingtruffles.com. Zij zijn gespecialiseerd in alle producten/substanties geschikt voor microdoseren. Door deze partnerschap houden wij controle op de kwaliteit van onze community leden. Wanneer jij jouw Microdose producten bij hen aanschaft, steun je indirect ons platform en kunnen wij onze website en events draaiende en ‘banner vrij’ houden.  Super bedankt voor jouw support.

Met ons ervaren Microdosing Coaching team, de webshop Microdose.nl, Microdosingtruffles.com en ons Support netwerk hebben wij een unieke en veilige manier gecreëerd om complete Microdosing en Macrodosing begeleiding en coaching aan te bieden.

In deze shops kun je o.a. toolkits met alle microdosing benodigdheden in één pakket kopen. Bestel de toolkit van jouw teacher plant (paddenstoel, Magic truffels, San Pedro cactus, Stacking Lion’s Mane, B. Caapi, 1cP Microdose) en je hebt alles in huis om zelf met microdosing aan de slag te gaan. Onze vrienden van Microdose.nl steunen onze missie middels sponsoring, dus met jouw aankoop draag je ook bij aan het verwezenlijken van onze doelen met ons platform. Voor vragen of opmerkingen over de producten, kun je hen mailen: info@microdose.nl

Geen zin in gedoe en gelijk aan de slag?

microdosingxp

Sinds kort heeft het eerste legale kant-en klare Microdose Tuffles product het licht gezien. Microdose.nl biedt deze unieke microdoseringen aan in vacuüm gesealde blisters (strips) van 6x1g verse Microdosingxp Truffels ‘Mexicana’. Microdoseren was nog nooit eenvoudig. 1 g verse truffles is ongeveer 0,35 g gedroogd. 1 á 3 porties is een microdosis. Alles om te starten met microdosing, koop hier uw microdosing product  en steun onze onderzoeks projecten.

Stacking Lion’s Mane+Microdosingxp Truffels+Vit. B3

 

De leverancier voor jouw praktijk

Microdose.nl is tevens hoofd leverancier van microdosing producten voor ons microdosecoaching netwerk. Ben jij coach of therapeut en werk jij of wil jij microdosing met psychedelica inzetten als ‘tool’ voor persoonlijke groei voor jouw cliënten? Stuur even een mailtje naar info@microdose.nl en vraag naar de mogelijkheden. Heb je interesse om je bij ons coachingsnetwerk aan te sluiten, stuur dan even een mailtje naar info@microdosing.nl.

Microdose Notebook

Door alle ervaring die wij (Jakobien en Hein) hebben opgedaan tijdens ons eigen microdosing onderzoek met de verschillende substanties, meewerken aan wetenschappelijke MD onderzoeken, het schrijven van de website en het begeleiden en coachen van mensen tijdens hun microdose traject hebben wij een Microdose Noteboekje samengesteld met tools, tips en informatie. Ons MD notebook is bij de webwinkel verkrijgbaar en zit standaard geleverd bij elke toolkit.