Microdose toolkits

Benodigdheden en legale psycho-actieve plantmedicijnen voor microdosing kopen? Online is dit snel en discreet te bestellen bij diverse Nederlands smartwebwinkels, zoals Azarius.nl, Zamnesia.nl, Magictruffles.nl Dutchsmart.nl, Dutchheadshop.nl, Sirius.nl, wapwinkel.nl. Alle shops kopen hun Magic Truffles in bij 3 gerenomeerde Truffles kwekers in Nederland, dus de kwaliteit van deze aanbieders en hun producten zijn wat ons betreft erg goed.

Sinds januari is ons team een samenwerkingsverband aangegaan met de webwinkel Microdose.nl.  Na 2 jaar dit platform en website gerund te hebben waren we verheugd dat wij door middel van sponsoring van deze unieke webwinkel, onze missie naar een hoger plan konden trekken. Dit is de eerste webshop die zich alleen richt op microdosing. Omdat wij sinds 2 jaar mensen begeleiden en coachen tijdens hun Microdose traject, maakte dit het plaatje compleet. In samenwerking met ons Coaching team (binnenkort meer hierover),  Microdose.nl en onze Psychedelic Netwerk hebben we een unieke manier gecreëerd om complete begeleiding aan te bieden.

In hun shop vind je o.a. toolkits met alle microdosing benodigdheden in één pakket. Bestel de toolkit van jouw teacher plant (paddenstoel, truffel, of cactus, caapi, Lion’s Mane) en je hebt alles in huis om zelf met microdosing aan de slag te gaan. Onze vrienden van Microdose.nl steunen onze missie middels sponsoring, dus met jouw aankoop draag je ook bij aan het verwezelijken van onze doelen met ons platform. Voor vragen of opmerkingen over de producten, kun je hen mailen: info@microdose.nl

Geen zin in gedoe en gelijk aan de slag?

Sinds kort heeft het eerste legale kant-en klare Microdose Tuffles product het licht gezien. Microdose.nl biedt deze unieke microdoseringen aan in vacuüm gesealde blisters (strips) van 6x1g verse Magic Truffles Galindoi. Microdoseren was nog nooit eenvoudig. 1g verse truffle is ongeveer 0,35g gedroogd. 1 á 3 porties is een microdosis. Klik op de afbeelding om het product te bestellen.

De leverancier voor jouw praktijk

Microdosen.nl is tevens hoofd leverancier van microdosing producten voor onze microdosecoaching netwerk. Ben jij coach of therapeut en werk jij of wil jij microdosing met psychedelica inzetten als ‘tool’ voor persoonlijke groei voor jouw cliënten? Stuur even een mailtje naar info@microdose.nl en vraag naar de mogelijkheden. Heb je interesse om je bij ons coachingnetwerk aan te sluiten, stuur dan even een mailtje naar info@microdosing.nl.

Microdose Notebook

Door alle ervaring die wij (Jakobien en Hein) hebben opgedaan tijdens ons eigen microdosing onderzoek met de verschillende substanties, meewerken aan wetenschappelijke MD onderzoeken, het schrijven van de website en het begeleiden en coachen van mensen tijdens hun microdose traject hebben wij een Microdose Noteboekje samengesteld met tools, tips en informatie. Ons MD notebook is bij de webwinkel verkrijgbaar en zit standaard geleverd bij elke toolkit.