Microdosecoaching.nl

Alex Grey

Wil jij beginnen met microdosing, maar weet je na het lezen van alle praktische informatie op onze website nog niet precies hoe je dit moet gaan aanpakken?

Sluit je aan bij de besloten Facebookgroep van Microdosing.nl en schroom niet om je vragen te stellen en je ervaring te delen.

Daarnaast zijn er twee andere opties:

  • Een skype consult voor vragen die jouw persoonlijke situatie betreffen
  • Een gepersonaliseerd coachingstraject op basis van ‘pay as you go’

Skype consult

Heb je nog steeds vragen of wil je jouw persoonlijke situatie graag voorleggen aan ons ervaren team? Of wil je na het volgen van de tips op onze pagina Meer halen uit microdosing graag een stapje verder met één van onze coaches? Dat kan! Via Skype/Zoom bespreken wij samen jouw mogelijkheden mbt microdosing.

Tarief Skype consult: 30 minuten €30,- incl. BTW

Microdosing Coaching

Heb je interesse in 1-op-1 microdosecoaching op basis van NLP? Tijdens jouw 8 weken microdosing ontdekkingsreis begeleiden wij jou met 3 coaching-sessies.

  • Sessie 1: Doelen

Voordat je start met microdosing, beginnen we met de eerste sessie van 1 uur om je doelen en intentie duidelijk en specifiek te krijgen. Ook bepalen we aan de hand van dit gesprek met welke substantie jij het beste kan gaan werken. Wat wil jij graag met microdosing bereiken? Dit intake-gesprek vindt online plaats via Skype/Zoom.

  • Sessie 2: Soul quest

De tweede sessie kan zowel via Skype of live tijdens een wandeling in de natuur. Bij voorkeur tijdens jouw microdosing dag. De locatie is bespreekbaar. Hier gaan we dieper in wat jouw zielsverlangen in het leven is.

  • Sessie 3: Integratie

De derde sessie staat gepland aan het einde van jouw microdosingtraject. Tijdens deze laatste sessie bespreken we jouw vergaarde inzichten. Het integreren van de inzichten in jouw dagelijkse leven staat dan centraal.

Tarief sessie 1: 1 uur € 60,- incl. BTW

Tarief sessie 2: 1,5 uur € 80 incl. BTW (excl. reistijd en -kosten vergoeding)

Tarief sessie 3: 1,5 uur € 80,- incl. BTW

Mail ons op info@microdosing.nl voor meer info.

 

Maak kennis met de coaches

Hein, NLP Transformationeel Coach

Mijn naam is Hein, co-founder van dit platform en Microdose Coach op basis van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Ons team verdiept zich sind eind 2016 intensief in het onderwerp microdosing. Niet alleen de theoretische kant, maar juist ook de praktische kant hebben wij onderzocht. Het intensieve contact met wetenschappers én microdosers heeft ons een evenwichtig beeld verschaft over hoe wij microdosing kunnen inzetten in combinatie met coaching.

Microdosing zorgt er kortgezegd voor dat je meer in het nu leeft, je meer verbonden voelt met andere mensen en daardoor meer grip hebt op dagelijkse situaties. Ook vastgesleten patronen kunnen door microdosing blootgelegd worden. Echter, je zult zelf (hard) aan de slag moeten om de patronen die jou niet meer dienen, te doorbreken. Tijdens mijn 3 opleidingen tot NLP transformationeel coach (advanced master), kwam ik er al snel achter dat dat nou juist voor veel mensen een uitdaging kan zijn.

Na 28 jaar ervaring met het gebruik verschillende psychedelica en het begeleiden van meer dan 200 sessies, kwam microdosing op mijn pad. Ik merkte al snel dat dit als een goede zelfontwikkelings’tool’ kan fungeren in combinatie met coaching. Ook de kennis die ik heb opgedaan in het begeleiden van sessies met verschillende psychedelica komt daarbij waardevol van pas. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing, faciliteren wij jou met onze ervaring om zo het maximale te halen uit jouw microdosing avontuur!

 

Jakobien, Holistic Health Coach in opleiding

Sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd door reizen, culturen en mensen. Ik werkte 9 jaar voor een smartshop waar ik veel kennis heb opgedaan over een breed scala aan psychoactieve kruiden en medicijnplanten waaronder ayahuasca, paddenstoelen, truffels en San pedro. Ik heb zelf veel reizen gemaakt met deze bijzondere planten, zowel in Nederland als bij de lokale gemeenschappen in Zuid-Amerika. Ik ben ook betrokken geweest bij Stichting OPEN en de Nederlandse Psychedelic Society, waardoor nauwe banden zijn ontstaan met wetenschappers, therapeuten, facilitators en tripsitters van over de hele wereld.

Het was voor mij een logische stap om me te verdiepen in microdosing, niet iedereen is immers gediend van een stevige visionaire reis. Al snel ontdekte ik dat microdosing meer is dan een life-hack die zorgt voor een productieve werkdag of meer creatieve uitbarstingen, al blijft dit verhaal bij de media erg geliefd.

Microdosing kan je venster schoonvegen, zodat je met heldere blik naar jezelf, je uitdagingen en patronen kunt kijken. Wie ben ik, waar haal ik mijn energie uit, wat past bij mij? En ook: welke denkpatronen, welke mensen, welke activiteiten dienen mij niet?

Verandering is altijd mogelijk, zolang je hart de richting bepaalt. Jammergenoeg wil onze mind ook graag kapitein op het schip zijn. En die laat zich gemakkelijk in met het ego, onze angsten en onzekerheden, ‘foute’ aangeleerde patronen en noem maar op. Zeker in onze Westerse, op denken gestoelde maatschappij zorgt dit bij veel mensen voor een intern conflict. Dit is waar je met behulp van Holistic Health Coaching iets aan kan doen. Ik rond deze opleiding af in 2019 en zal dan me voornamelijk richten op het begeleiden van mensen bij microdosingtrajecten, integratie van impactvolle psychedelische ervaringen en ingrijpende processen zoals emigratie/immigratie.

Coachingnetwerk

Wij geloven sterk in de combinatie microdosing en coaching. We streven ernaar om gezamenlijk met andere experts de blauwdruk neer te zetten voor hoe je als microdoser het meeste uit deze combinatie haalt.

Achter de schermen zijn we al een tijd druk bezig om een overkoepelend microdosecoaching netwerk samen te stellen. Met ons team begeleiden we sinds de start van de website en ons platform mensen tijdens hun microdosing traject. Binnenkort zullen we hiervoor een aparte website lanceren, Microdosecoaching.nl

Op basis van het vaste microdosingsprotocol en de standaarden rond veilig gebruik, kun je jouw eigen expertise inzetten om de innerlijke ontdekker te faciliteren, op weg naar meer mogelijkheden in hun leven. Wij bevinden ons nog steeds op nieuw terrein, dus vinden wij het belangrijk om een verantwoorde standaard te bieden. Met dit netwerk van Microdose coaches zullen wij een nieuwe manier van coaching creëren.

Ben jij een ervaren coach, psycholoog, counselor of therapeut en heb je veel ervaring met het gebruik van psychedelica en microdosing (dit is een vereiste), en spreekt het bovenstaande jou aan? Dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@microdosing.nl

Omdat wij geloven in de kracht van microdosing in aanloop naar een sessie/ceremonie met een hoge dosis psychedelica en/of microdosing na afloop van een sessie/ceremonie zijn wij ook op zoek naar ayahuasca/ psilocybine/San Pedro centra met een therapeutische achtergrond. U bent meer dan welkom om ons te benaderen voor meer informatie.