Microdosecoaching.nl

Alex Grey

Online begeleiding

Wil jij beginnen met microdosing, maar weet je na het lezen van alle praktische informatie op onze website nog niet precies hoe je dit moet gaan aanpakken, dan kun via de besloten Facebookgroep van Microdosing.nl terecht met al je vragen. Schroom niet om je vragen te stellen en je ervaring te delen.

Persoonlijke begeleiding

Heb je nog steeds vragen of wil je jouw persoonlijke situatie graag voorleggen aan ons ervaren team? Of wil je na het volgen van de tips op onze pagina Meer halen uit microdosing graag een stapje verder met één van onze coaches?Dat kan! Via Skype/Zoom bespreken wij samen jouw mogelijkheden mbt microdosing.

  • Skype/Zoom consult op donatiebasis. Stel jouw vragen over alles met betrekking tot microdoseren.

MicroCoaching

Mijn naam is Hein, co-founder van deze website en platform en Microdose Coach. Microdosing zorgt er bij veel mensen voor dat je je beter kunt associëren en inleven in andere mensen en situaties. Ook vastgesleten patronen kunnen door microdosing blootgelegd worden, maar je zult nog steeds zelf aan de slag moeten om de patronen die jou niet meer dienen, te doorbreken. Tijdens mijn 3 opleidingen tot NLP transformationeel coach (advanced master), kwam ik er al snel achter dat dat nou juist voor veel mensen een uitdaging kan zijn.

Na 28 jaar ervaring met het gebruik verschillende psychedelica en het begeleiden van meer dan 200 sessies, merkte ik al snel op, nadat ik microdosing uitvoering heb getest voor het schrijven van deze website, dat dit als een goede ‘tool’ kan fungeren in combinatie met coaching.  Ook de kennis die ik heb opgedaan in het begeleiden van sessies met verschillende psychedelica komt daarbij waardevol van pas. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing, faciliteren wij  jou met onze ervaring om zo het maximale te halen uit jouw microdosing avontuur!

Microdosing Traject

Heb je interesse in 1-op-1 microdosecoaching op basis van NLP? Tijdens jouw 8 weken microdosing ontdekkingsreis begeleiden wij jou met 3 coaching-sessies. Voor meer info en tarieven, mail Hein op microcoaching.nl@gmail.com

  • Sessie 1: Doelen

Voordat je start met microdosing, beginnen we met de eerste sessie van 1 uur om je doelen en intentie duidelijk en specifiek te krijgen. Ook bepalen we aan de hand van dit gesprek met welke substantie jij het beste kan gaan werken. Wat wil jij graag met microdosing bereiken? Dit intake-gesprek vindt online plaats via Skype/Zoom.

  • Sessie 2: Soul quest

De tweede sessie kan zowel via Skype of live tijdens een wandeling in de natuur. Bij voorkeur tijdens jouw microdosing dag. De locatie is bespreekbaar. Hier gaan we dieper in wat jouw zielsverlangen in het leven is.

  • Sessie 3: Integratie

De derde sessie staat gepland aan het einde van jouw microdosingtraject. Tijdens deze laatste sessie bespreken we jouw vergaarde inzichten. Het integreren van de inzichten in jouw dagelijkse leven staat dan centraal.

Klik hier voor de tarieven.

Coachingnetwerk

Wij geloven sterk in de combinatie microdosing en coaching. We streven ernaar om gezamenlijk met andere experts de blauwdruk neer te zetten voor hoe je als microdoser het meeste uit deze combinatie haalt.

Achter de schermen zijn we al een tijd druk bezig om een overkoepelend microdosecoaching netwerk samen te stellen. Met ons team begeleiden we sinds de start van de website en ons platform mensen tijdens hun microdosing traject. Binnenkort zullen we hiervoor een aparte website lanceren, Microdosecoaching.nl

Op basis van het vaste microdosingsprotocol en de standaarden rond veilig gebruik, kun je jouw eigen expertise inzetten om de innerlijke ontdekker te faciliteren, op weg naar meer mogelijkheden in hun leven. Wij bevinden ons nog steeds op nieuw terrein, dus vinden wij het belangrijk om een verantwoorde standaard te bieden. Met dit netwerk van Microdose coaches zullen wij een nieuwe manier van coaching creëren.

Ben jij een ervaren coach, psycholoog, counselor of therapeut en heb je veel ervaring met het gebruik van psychedelica en microdosing (dit is een vereiste), en spreekt het bovenstaande jou aan? Dan horen we graag van je. Stuur een mail naar microcoaching.nl@gmail.com

Omdat wij geloven in de kracht van microdosing in aanloop naar een sessie/ceremonie met een hoge dosis psychedelica en/of microdosing na afloop van een sessie/ceremonie zijn wij ook op zoek naar ayahuasca/ psilocybine/ San Pedro centra met een therapeutische achtergrond. U bent meer dan welkom om ons te benaderen voor meer informatie.