Microcoaching

Alex Grey

Online begeleiding

Wil jij beginnen met microdosing, maar weet je na het lezen van alle praktische informatie op deze website nog niet precies hoe je dit moet gaan aanpakken, dan kun via de besloten Facebookgroep van Microdosing.nl terecht met al je vragen. Schroom niet om je vragen te stellen en je ervaring te delen.

Persoonlijk advies

Voor een wat persoonlijker advies en aandacht kun je bij ons terecht voor online begeleiding via Skype/Zoom.

MicroCoaching

Microdosing zorgt er bij veel mensen voor dat je je beter kunt associëren en inleven in andere mensen en situaties. Tijdens mijn opleidingen tot NLP transformationeel coach (advanced master), kwam ik er al snel achter dat dat nou juist voor veel mensen een uitdaging is. Na 25 jaar ervaring met verschillende psychedelica, zag ik al snel, nadat ik kennis had genomen van het fenomeen microdosing, dat dit weleens als een goede ‘tool’ kan fungeren in combinatie met coaching.  Ook de kennis die ik heb opgedaan in het begeleiden van sessies met verschillende psychedelica komt daarbij waardevol van pas. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing en je jezelf voorziet van de psychedelica waarmee je aan de slag wilt, faciliteren wij jou om nog meer te halen uit jouw microdosing avontuur. Ga mee op ontdekkingstocht naar een betere versie van jezelf!

Traject

In 2018 starten wij met 1 op 1 coaching op basis van NLP. Tijdens jouw 8 weken microdosing bieden wij in totaal 3 coachings-sessies aan. Benieuwd naar de tarieven, stuur dan een mailtje naar microcoaching.nl@gmail.com

  • Doelen

Voordat je start met microdosing, beginnen we met de eerste sessie van 1 uur om je doelen en intentie duidelijk en specifiek te krijgen. Wat wil jij graag met microdosing bereiken. Dit intake gesprek wordt online via Skype/Zoom gegeven.

  • Soul quest

De tweede sessie zal bij voorkeur tijdens een wandeling in de natuur, tijdens jouw microdosing dag plaatsvinden. De locatie is bespreekbaar. Hier gaan we dieper in wat jouw zielsverlangen of soul quest in het leven is. Met luchtige en positieve interventietechnieken zoals ‘Core transformation’ zullen wij dit zeker ontdekken.

  • Integratie

De derde sessie staat gepland aan het einde van jouw microdosingtraject. Tijdens deze laatste sessie bespreken we jouw vergaarde inzichten. Het integreren van de inzichten in jouw dagelijkse leven staat dan centraal.

Klik hier voor de tarieven.

 

Dream is destiny

Coachingnetwerk

Ben jij coach (bijvoorbeeld NLP of haptonoom, gestalttherapeut, life coach, dietiste….. ), heb je veel ervaring met het gebruik van psychedelica en microdosing en spreekt de combinatie van coaching in combinatie met microdosing jou ook erg aan, stuur dan een mail naar microcoaching.nl@gmail.com

Ook ayahuasca/psilocybine centra zijn meer dan welkom om ons te benaderen en zich aan te sluiten bij ons netwerk.

Wij zien ernaar uit om een team te kunnen samenstellen en zo gezamenlijk te onderzoeken hoeveel positieve resultaten er met de combinatie microdosing en coaching behaald kunnen worden. We werken aan de hand van een vast microcoaching-traject en faciliteren de innerlijke ontdekker met meer mogelijkheden in hun leven. Deze fase zal een blauwdruk opleveren; wij bevinden ons (allen) immers op nieuw terrein. Vanuit hier zullen we met het netwerk van coaches een nieuwe manier van coaching creëren!