Table Talk met Kasper van der Meulen: Microdosing, breathwork, en een belangrijke dagelijkse herinnering

kasper van der meulen talks about microdosing and breathwork

Kasper van der Meulen

We hadden het genoegen te mogen spreken met breathwork-specialist, biohacker, en bestsellerauteur Kasper van der Meulen. In de podcast praten we over Kaspers persoonlijke reis, de voordelen van breathwork, en hoe microdosing zijn pad van genezing en zelfontwikkeling heeft verdiept. Ook vertelt hij waarom hij microdosing heeft geïntegreerd in zijn breathwork-cursussen en trainingen.

In deze podcast legt Kasper uit hoe je ademwerk kunt gebruiken om meer te weten te komen over de mentale en fysieke staat waar je in verkeert. Hoe je je afstemt op wat je lichaam nodig heeft, en hoe microdosing dit kan ondersteunen. Hij gaat in op het belang van wisselende bewustzijnstoestanden, en op hoe het gebruik van stoffen als koffie en alcohol genormaliseerd lijkt te zijn.

Verder deelt hij zijn voorspellingen over de toekomst van de maatschappij, psychedelica en microdosing, en waarom iedere coach zich bewust zou moeten zijn van deze ontwikkelingen. Naast al zijn inzichten over de kracht van ademwerk en microdosing, deelt hij een belangrijke dagelijkse herinnering. 

Ben je enthousiast geworden om meer te leren over de kracht van breathwork? Kasper biedt onze community 15% korting op zijn cursus, Breathwork Masterclass, met de code ‘Microdosing’.

Podcast

Kijk en luister de Table Talk met Kasper van der Meulen op Youtube. De podcast is Engels gesproken en bevat geen Nederlandse ondertiteling. 

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

📄 Microdosing tips & tricks
5 redenen waarom microdosing voor jou niet werkt — en wat je eraan kan doen

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute mij gepersonaliseerde e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.