Microdosing Podcast met Kasper van der Meulen — Microdosing, breathwork, en een belangrijke dagelijkse herinnering

Even voorstellen: Kasper van der Meulen

We hadden het genoegen te mogen spreken met breathwork-specialist, biohacker, en bestsellerauteur Kasper van der Meulen. In de podcast praten we over Kaspers persoonlijke reis, de voordelen van breathwork, en hoe microdosing zijn pad van genezing en zelfontwikkeling heeft verdiept. Ook vertelt hij waarom hij microdosing heeft geïntegreerd in zijn breathwork-cursussen en trainingen. In deze podcast legt Kasper uit hoe je ademwerk kunt gebruiken om meer te weten te komen over de mentale en fysieke staat waar je in verkeert. Hoe je je afstemt op wat je lichaam nodig heeft, en hoe microdosing dit kan ondersteunen. Hij gaat in op het belang van wisselende bewustzijnstoestanden, en op hoe het gebruik van stoffen als koffie en alcohol genormaliseerd lijkt te zijn.
microdosing kasper van der meulen breathwork

Hack Your State door Kasper van der Meulen

Ervaar zelf de kracht van breathwork!

Kasper biedt onze community maar liefst 50% korting op zijn online Breathwork Masterclass 'Hack Your State'.

Microdosing Table Talk aflevering 2

Kijk en luister de hele microdosing Table Talk met Kasper van der Meulen op Youtube. De podcast is Engels gesproken en bevat geen Nederlandse ondertiteling.

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!