Jakobien van der Weijden: Holistic Coach

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door reizen en verre culturen. Uit pure nieuwsgierigheid, maar ook om te observeren wat dergelijke kennismakingen met mij doen. Ik ben negen jaar werkzaam geweest bij een smartshop/groothandel, waar ik veel kennis heb opgedaan over natuurlijke psychedelica en medicijnplanten zoals ayahuasca, paddenstoelen, truffels en San Pedro. Zelf heb ik tientallen ceremonies met deze bijzondere planten bijgewoond, zowel in Nederland als bij de lokale gemeenschappen in Zuid-Amerika.

Ik ben al meer dan 10 jaar in dienst van de psychedelic renaissance via oa. werk voor Stichting OPEN, de Psychedelic Society en Synthesis, waardoor nauwe banden zijn ontstaan met wetenschappers, therapeuten, facilitators en tripsitters van over de hele wereld.

Het was voor mij een logische stap om me te verdiepen in microdosing, niet iedereen is immers gediend van een stevige visionaire reis. Al snel ontdekte ik dat microdosing meer is dan een trucje voor meer focus of creativiteit tijdens je werk, al blijft dit verhaal bij de media erg geliefd.

Microdosing kan je venster schoonvegen, zodat je jezelf met heldere blik kunt observeren: wie ben ik, waar haal ik mijn energie uit, wat past bij mij? En ook: welke overtuigingen, welke mensen en welke bezigheden dienen mij niet?

Verandering is altijd mogelijk, zolang je je hart de richting laat bepalen. Onze mind wil echter ook graag kapitein op het schip zijn. En die laat zich gemakkelijk in met het ego, de huiskamer van onze angsten en onzekerheden, van oordelen en labels. Dit typische innerlijke conflict loopt als een rode draad door onze huidige Westerse maatschappij.

Holistic Coaching LHA® is een hoogwaardige, gefundeerde, systematische methode om jouw systeem (het samenwerkend geheel dat je ratio, emoties, bewustzijn, ziel, energie en je lichaamsfuncties omvat) terug te brengen in de natuurlijke orde. Door de combinatie van biofeedback, coaching en energetisch proceswerk werken we snel toe naar een doorbraak. Het resultaat is dat stress en tegenwerking drastisch verminderen. Jouw inner healing intelligence kan daardoor weer functioneren.

Als gecertificeerd Holistic Coach werk ik succesvol met:

  • mensen met onverklaarbare lichamelijke klachten
  • mensen met psychische of gezondheidsklachten die steeds terugkeren of niet overgaan
  • mensen met een te druk leven of burnout
  • mensen die zijn vastgelopen, op wat voor manier dan ook
  • mensen die voor een uitdagende levenskeuze staan
  • mensen die zoekende zijn

Ik kan jou begeleiden op één van de volgende manieren:

  • tijdens je microdosing traject
  • bij het voorbereiden en integreren van piekervaringen met psychedelica
  • via Holistic Coaching als je liever niet met psychedelica werkt

Lees hier over mijn eerste ervaring met microdosing

Bezoek mijn website

Bekijk mijn presentatie Microdosing as a tool for personal growth:

Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.