Microdosing coach: Hein

Mijn naam is Hein, oprichter van het Microdosing.nl platform en NLP coach (Neuro Linguistic Programming), advanced master). Mijn team en ik verdiepen ons sinds eind 2016 intensief in het onderwerp microdosing. Niet alleen de theoretische kant, maar juist ook de praktische kant hebben wij onderzocht. Het intensieve contact met wetenschappers én microdosers heeft ons een evenwichtig beeld verschaft over hoe wij microdosing kunnen inzetten in combinatie met coaching.

Microdosing zorgt er kort gezegd voor dat je meer in het huidige moment leeft, je meer verbonden voelt met jezelf en andere mensen en daardoor meer grip hebt op dagelijkse situaties. Ook vastgesleten patronen kunnen door microdosing blootgelegd worden. Echter, je zult zelf (hard) aan de slag moeten om de patronen die jou niet meer dienen, te doorbreken en nieuwe inspirerende patronen te creëren. Tijdens mijn 3 opleidingen tot NLP transformationeel coach (advanced master), kwam ik er al snel achter dat dat nou juist voor veel mensen een uitdaging kan zijn.

Na 28 jaar ervaring met het gebruik verschillende psychedelica en het begeleiden van meer dan 200 sessies met hoge doses psychedelica, kwam microdosing op mijn pad. Ik merkte al snel dat dit als een goede zelfontwikkelingstool kan fungeren in combinatie met coaching. Na mijn eerste eerste experiment met microdoseren schreef ik o.a. de pagina ‘Meer halen uit microdosing’ van deze website. Ook de kennis die ik heb opgedaan in het begeleiden van sessies met verschillende psychedelica komt daarbij waardevol van pas. Sinds het begin van dit platform (2 jaar geleden) heb ik veel mensen begeleidt met microdoseren. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing, faciliteren wij jou met onze ervaring om zo het maximale te halen uit jouw microdosing avontuur!

Lees hier mijn eerste MD ervarings verslag.

Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.