Meetups, workshops, events

Wij faciliteren regelmatig meetups, bedoeld om andere microdosers te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen. Ook bieden wij binnenkort workshops aan waar je een korte uitleg, tips en tricks krijgt over hoe te starten met microdoseren.

Save the date(s):

Microdosing.nl Wandel Meetup

17 maart bij LOCATIE VOLGT 

Aanvang 11.00 uur. 

En later op de dag volgt de café meetup:

SAVE THE DATE: 17 maart bij brouwerij Poesiat en de Kater in Amsterdam

Aanvang 19.30 uur

Het idee achter alle meetups is om met microdosers en deskundigen onder elkaar in een ontspannen sfeer ervaringen en ideeën uitwisselen.

We vragen als ‘entree’ een donatie van € 5 (contant of via overboeking). Deze komt voor 100% ten goede aan onderzoek naar microdosing en deze community (website, advies, workshops, netwerk, lobby).

Uiteraard is deze meetup open voor iedereen van boven de 18, ongeacht of je ervaring hebt met microdosing of psychedelica.

Er is in diverse steden interesse om een regelmatig terugkerende Meetup te organiseren. Houd de Facebookgroep in de gaten voor updates.

Andere relevante meetups

OPEN Meetup van Stichting OPEN. Iedere eerste dinsdag van de maand in Cafe Spargo, Amsterdam.

Events van de Psychedelic Society of the Netherlands. Maandelijks in Amsterdam.

McKenna Cafe. Maandelijks in Utrecht

Lezingen

Paul Austin van The Third Wave geeft regelmatig lezingen over microdosing in Europa en de Verenigde Staten. Bekijk aankomende events.

James Fadiman, PhD en Sophia Korb, PhD spreken op diverse conferenties over hun onderzoek naar microdosing.

In Europa zijn er een paar conferenties waar je lezingen over microdosing van onderzoekers en PHD-studenten kunt bijwonen, zoals Breaking convention in Londen of Beyond Psychedelics in Praag.

Microdosing workshops

Op 1 en 3 maart geven wij weer informatieve workshops ism de Psychedelic Society of the Netherlands en onderzoekers van de Universiteit van Leiden. De workshops zijn volgeboekt.

Tijdens een nieuwe workshop leren wij jou hoe je de San Pedro cactus kunt bereiden tot poeder, zodat je makkelijk aan de slag kunt gaan met deze bijzondere cactus. Datum workshop volgt nog! Houd deze pagina en onze Facebookgroup in de gaten data en meer info.

En verder…

Ben je op zoek naar 1-op-1 begeleiding (Microcoaching) met een ervaren coach? Dat kan. Stuur ons een mailtje.