6 Weeks Microdosing Programma

Waar oude wijsheid moderne wetenschap ontmoet om u te helpen uw geest, lichaam, emoties en ziel te verruimen en te voeden

Microdosing Institute is er trots op samen te werken met:

Om blijvende verandering van binnenuit te katalyseren,
is er niets zo effectiefals microdosing.

Microdosing, de praktijk van het semi-regelmatig in aanraking komen met een kleine hoeveelheid van een psychedelische substantie, is meer dan een trend: het is een krachtige manier om het zelfbewustzijn te verdiepen en opnieuw verbinding te maken met anderen en met de natuurlijke wereld.

Als microdosen met opzet en met ondersteunende praktijken en begeleiding wordt gebruikt, kan het je helpen ongezonde patronen te doorbreken, nieuwe inzichten over jezelf en je omgeving te integreren en levenslange persoonlijke groei te bereiken.

Wij helpen jou een krachtige intentie te identificeren en geven je de tools, kennis en ondersteuning die nodig zijn om dit tot werkelijkheid te maken.

Multidimensionale Voordelen

Ervaar het potentieel van microdosing in de vier dimensies van het bestaan ā€“ fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ā€“ om levenslange persoonlijke groei en welzijn te creĆ«ren.

Het eren van Ancestral Wisdom

Ga aan de slag met aardse medicijnen terwijl je eeuwenoude tradities eert en een diepere verbinding met je ancestors en de aarde bevordert.

Transformatie in de Kern

Meedogende en trauma-geĆÆnformeerde facilitatie in samenwerking met microdosing kan het afwerpen van oude conditioneringen ondersteunen evenals het transformeren van beperkende overtuigingen.

Als je er klaar voor bent om je leven te transformeren met microdosing....

Schrijf je in voor het Microdosing Programma

Een holistisch online microdoseringsprogramma, ontwikkeld om u te begeleiden op uw individuele reis naar een betere gezondheid en welzijn.

Dit programma is gebaseerd op het werk van de baanbrekende microdoseringsonderzoeker, psycholoog en auteur James Fadiman, PhD,Ā en acht jaar wijsheid en ervaringen van onze gemeenschap van onschatbare waarde.

De moderne wetenschap biedt een gefundeerde, op data gebaseerde aanpak die we onze studenten met passie onderwijzen. Maar deelnemers worden ook aangemoedigd om naar deze praktijk te kijken door een voorouderlijke lens. Microdosering kan een unieke kans zijn om de inheemse mentaliteit te omarmen, die draait om de onderlinge verbondenheid van alle dingen en onze persoonlijke en collectieve relatie met alle elementen van de natuur, inclusief heilige aardmedicijnen.

Dit unieke programma wordt mogelijk gemaakt door zowel inheemse als westerse facilitators, en stelt je in staat het potentieel van microdosing volledig te benutten via community, persoonlijke ondersteuning en krachtige integratietools.

Wat kun je verwachten van het programma?

Gedurende het 6 weken programma wordt je nauwlettend begeleid in jouw microdosingstraject, waarbij er een sterke nadruk ligt op de volgende elementen:

Een basis van knowhow op het gebied van microdosing

Krijg een goed begrip van microdosering; inclusief diepgaande ondersteuning bij dosering en protocollen

Holistic Self-Care

Verken ondersteunende hulpmiddelen die je helpen meer uit je microdosis te halen, zoals meditatie, emodiment en somatische praktijken, en journaling.

Van Intention to Integration

Leer krachtige intenties te stellen, jouw voortgang te monitoren en inzichten om te zetten in positieve, geĆÆntegreerde acties

Compassievol coachen

Word gezien, gehoord en bekrachtigd door intieme groepsessies

Voorouderlijke wijsheid in praktijk gebracht

Onderzoek en eer psilocybine houdende paddenstoelen en truffels als een heilig aards medicijn door de lens van voorouderlijke wijsheid

Intiem gemeenschapsleren

Profiteer van de verbinding met een diverse, mondiale groep deelnemers. Groepen worden gehouden op een intiem maximum van 16 personen

Programma omvat:

Wekelijkse virtuele integratiesessies van 2,5 uur & Kringen delen

Optioneel Begeleiding en probleemoplossing met uw privƩ microdosings coach (extra kosten)

Hulpmiddelen voor uw eigen persoonlijke groei

Wekelijkse reflectiesessies met uw partnergids

Wekelijkse video's en opdrachten

Online Persoonlijk Logboek / Journaal

Continue toegang tot leermateriaal

Mogelijkheid om facilitator te worden*

*Voor professionals die microdosing-facilitatie in hun werk willen integreren, dient dit programma als introductie en voorwaarde voor het Microdosing Facilitator Program< /a> voor professionals.

Wat deelnemers uit het verleden te zeggen hebben...

In zes weken kan er veel gebeuren! Luister naar eerdere deelnemers die vertellen over hun ervaringen!

 

Overview:

Duur: 6 weken.

Aankomende edities:

 • 6 mei 2024

Live integratiesessies op Zoom:

Zaterdag om 7.00 uur Pacific Standard Time / 10.00 uur EST / 15.00 GMT / 16.00 CET

Partner-gidssessies: wekelijks, passend bij uw schema

1:1 Coachingsessies (optioneel): Tweewekelijks, passend bij jouw schema

Groepsgrootte: max. 16 personen

Geschiktheid: De aanvraag staat open voor individuen en professionals over de hele wereld die legale toegang hebben tot psilocybine-houdende paddenstoelen of truffels. Stof wordt niet verstrekt door Microdosing Institute of de facilitators.

Voortgezet leren: Als u een professional bent (coach, therapeut, gezondheidswerker, onderzoeker) die microdosing in uw werk of aanbod wil opnemen, komt u na voltooiing van deze zes weken ook in aanmerking voor inschrijving voor het Facilitators Programma van het Microdosing Institute. programma.

Aangeboden door het Microdosing Institute, de meest vertrouwde naam op het gebied van Microdosing

hein-jakobien-2021

Sinds 2017 hebben wij ruim 2.000 studenten gecoacht en een wereldwijde gemeenschap van ruim 60.000 leden opgebouwd rond de kracht van microdosing.

Microdosing Institute (MDI) is een wereldwijd onderwijs-, onderzoeks- en gemeenschapsplatform dat vitale verbindingen in de samenleving opbouwt die oude wijsheid met moderne wetenschap combineert om de veilige, bewuste en effectieve microdosing van psychedelica te garanderen.

MDI is de leidende stem op het gebied van microdosing, met nauwe banden met de beste onderzoekers, instellingen en leiders van de inheemse geneeskunde ter wereld.

Ons adviesteam voor wetenschap en geestelijke gezondheidszorg is stevig geworteld in de nieuwste onderzoeken en praktijken en bestaat uit experts zoals Dr. Jim Fadiman, Kim Kuypers, PhD, Connor Murray, PhD, Jeanine Souren, Regina U. Hess, PhD, en Donca Vianu, MD, Natasja Pelgrom

Microdosing Institute is now the premier institute in the world for microdosing.
I am at a place where I am asking questions to them for the things that I don't know enough about. They have not only become great friends but also an enormous resource."

Wekelijkse verdeling van uw ervaring:

Het programma begint met het opbouwen van de basiskennis van microdosing door middel van zelfgeleide video’s. Studenten zullen ook worden ondersteund bij het definiĆ«ren van een krachtige en impactvolle intentie om hen gedurende het hele programma te helpen.

 • Inleiding tot de praktijk van microdosing: voordelen, risico’s, dosering, kalibratie, het volgen van uw ervaring
 • Jouw intentie als uitgangspunt: Hoe je het begrijpt, vaststelt, meet en bereikt; Ontdek de intentie in je intentie
 • Bewuste consumptie: begrijp de externe stoffen, energieĆ«n en situaties die uw (mentale, fysieke, emotionele) energieniveau kunnen beĆÆnvloeden

Je gaat samenwerken met een andere student in het programma, je partnergids, om elkaar te helpen dieper na te denken over jullie reizen. Je zult je ook verdiepen in het opbouwen van een relatie met je microdosing als voorouderlijk medicijn en de rol van de Aarde en de Geest in deze praktijk begrijpen.

Deze week vervolg je jouw microdoseringskalibratieperiode. Je leert hoe je kalibratie en tracking kunt aanpakken en hoe je een gecontroleerde en veilige ervaring voor jezelf kunt creƫren. Jouw observaties uit deze ervaring deel je met de groep, jouw partner-gids en jouw coach.

 • Gebruik het dagboek als jouw belangrijkste hulpmiddel om jouw observaties te documenteren en jouw voortgang te volgen
 • Kalibratieweek: navigeren door gunstige en uitdagende effecten, het vinden van jouw ideale dosis(en) en het ontwikkelen van een persoonlijke relatie met jouw ā€˜medicijn’.
 • Maak verbinding met het levenswiel als hulpmiddel om je eigen leven holistisch te verkennen

Studenten zullen het proces van het uitdrukken van hun inzichten gedurende de rest van de programmaweken (en daarna!) beginnen met een inleiding tot het concept van actieve integratie.

 • Uitdrukken: Oefeningen en meditaties om verbinding te maken met je lichaam en zijn wijsheid
 • Het leerproces: hoe een microdosingsproces moeilijk bereikbare zelfleerruimtes kan ontsluiten
 • Actieve integratie: Hoe observaties, inzichten en ontdekkingen die aan het licht zijn gekomen door een microdosingspraktijk te identificeren en onderzoeken, en hoe deze om te zetten in concrete acties

Terwijl ze doorgaan met doseren, duiken de leerlingen dieper in inheemse concepten terwijl ze meer leren over de communicatie van plant en aard spirits.

 • Hoe kunnen we onze verbinding met onszelf en onze dierbaren verdiepen, inclusief onze relaties met de aarde, de geest en onze voorouders?
 • Groepsverkenningen: in onze groepscontainer blijven we werken met themaā€™s als eigenliefde, onderlinge verbondenheid, belichaming, spel, overgave, gemeenschap, geven en ontvangen, eerbied voor het heilige

Hoe heeft microdosing geleid tot veranderingen in jouw denken, doen en geloven? Je neemt de som van al jouw ontdekkingen, inzichten en acties mee in jouw dagelijkse leven. Je ontwikkelt dit integratieve werk in de gemeenschap, met een bijzondere nadruk op hoe je resultaten kunt bereiken die in de loop van de tijd duurzaam zijn.

 • Integreer jouw lessen na 4 weken microdosen en herdefinieer jouw persoonlijke wereldbeeld
 • Gesprekscirkel: Welke geschenken heb ik tijdens dit proces ontvangen en geĆÆntegreerd? Hoe stap ik voorwaarts in de wereld nadat ik opnieuw verbinding heb gemaakt met mijn intentie?
 • Maak jouw persoonlijke integratie roadmap
 • Begeleide meditaties ter ere van groei en viering

Na programma Optioneel (week 7)

 • Optioneel Integratiesessie met uw 1:1-coach om samen uw postprogrammaplan voor verdere integratie te creĆ«ren
 • Optioneel: Volgende stappen om microdoseringscoach te worden via ons Microdosing Facilitators Program

Van onze deelnemers:

Ik vond het geweldig! Ik vond het heerlijk om te voelen hoe hecht we zijn, hoe we gesteund worden en al onze mooie processen delen. Ik was in staat om te begrijpen en te accepteren wat ik los moest laten, maar ook om verder te gaan door naar mezelf te luisteren op een dieper niveau dat welzijn geeft.

Mijn intentie om te helen is voor nu volbracht, waardoor ik een nieuwe intentie kan formuleren om dieper het proces in te gaan. Ik voel me ook subtiel getransformeerd op een prettige manier. Al met al heeft dit programma mijn verwachtingen van wat ik kan bereiken overtroffen.

De opzet van het programma werkte goed en leidde ons door onze ervaringen. Uit ieders ervaringen bleek duidelijk dat we allemaal samen een diepgaand proces hadden doorgemaakt dat ieder van ons diep heeft geraakt.

Maak kennis met jouw docenten en programmabegeleiders:

Hein Pijnnaken, Netherlands

Co Founder and Microdosing Coach bij Microdosing Institute
 • Gecertificeerd NLP Transformatie Coach
 • CeremoniĆ«le psychedelische gids
 • Microdosing coach
 • Podcaster en publieke spreker
 • Pionier van de psychedelische beweging in al zijn diversiteit sinds 2016

Jennifer Rotermund, USA

Entheogeen psycholoog en hoofdfacilitator bij het Microdosing Institute
 • Microdoseringscoach en docent
 • BS in psychologie, met de nadruk op gedragsneurowetenschappen (Universiteit van Houston)
 • Entheogene integratie- en verslavingsherstelcoach
 • Gezondheids- en welzijnscoach voor cannabis
 • Sjamanistische beoefenaar/heilige ceremonialist

Azalea MontaƱo-Kemp, USA/Mexico

Mestiza Medicine Woman
Co-facilitator bij Microdosing Institute
 • Curandera (paddenstoelgenezer) en ceremoniĆ«le leider in de inheemse Mazatec-lijn van Mexico
 • Gespecialiseerd in het combineren van inheemse geneeswijzen met moderne psychologie (met behulp van IFS, somatiek, op planten gebaseerde genezing en aardwetenschappelijke filosofie)
 • Gecertificeerd om met psychedelische stoffen te werken om problemen met middelengebruik te behandelen (met Sage Institute)
 • Voltooide verschillende jungledietas- en plantenstudies onder de inheemse Shipibo-afstamming in Peru

Jessika Lagarde, Netherlands

Mede-oprichter van Women On Psychedelics
Co-facilitator bij Microdosing Institute
 • Trauma-geĆÆnformeerde Plant Medicine Facilitator (psilocybine-sessies)
 • Integratiecoach
 • Docent en schrijver in de psychedelische wereld
 • Begeleider bij retraites

Having microdosed often before the last 7 years I can say that the monitoring, group communication and journaling has a much higher impact than just using it intuitively or even with a strict protocol. I was skeptical of the calibration process, but it did make a significant difference.

Programma Details:

Personen van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland of elders met legale toegang tot truffels of paddenstoelen die psilocybine bevatten, zijn welkom om deel te nemen. Alle personen zijn verplicht deel te nemen aan een medische screening en intake. Deelname aan deze cursus is afhankelijk van het voldoen aan de medicijnvereisten voor veilig microdosen.

Om deel te nemen, moet u bovendien (1) een begeleide microdoseringsreis meemaken, (2) bereid zijn om peer-support te bieden aan een andere deelnemer tijdens het programma

Je ontvangt educatieve videocontent die essentieel is voor de voorbereiding en integratie van jouw microdoseringsproces. In totaal is maximaal 6 uur zelfstudie nodig.

EĆ©n keer per week heb je een live groepsworkshop & deelcirkel met ons team en de andere deelnemers om te delen en te integreren wat je hebt geleerd en ervaren.

6 sessies van maximaal 2,5 uur op zaterdag.

Buiten de lessen en livesessies krijg je een partnergids toegewezen die jou ondersteunt en aan wie jij ondersteuning biedt. Je krijgt oefeningen en activiteiten toegewezen voor zelfreflectie, analyse en praktisch werk.

Ongeveer. Totaal 12 uur (2,5 uur per week gedurende 6 weken)

1) Je krijgt tweewekelijkse 1:1 coaching van het team

2) Je ontvangt wekelijkse peer-to-peer begeleiding van uw toegewezen programmapartner

3) Je biedt peer-to-peer begeleiding aan uw toegewezen partner

Microdosing opent vaak ruimtes van kwetsbaarheid en diepgaand leren. Mocht je gespecialiseerde ondersteuning en beheersing nodig hebben die verder gaat dan het aanbod van dit programma, dan bieden wij aanvullende coaching met ons facilitatieteam en, indien nodig, verwijzing naar een gespecialiseerde therapeut (op eigen kosten).

Ongeveer. 42 uur gedurende 6 weken.

Wij begrijpen dat het leven soms onvoorziene omstandigheden creƫert. Mocht u uw deelname moeten annuleren, dan ondersteunen wij u op de volgende manieren:

Annulering vĆ³Ć³r de startdatum van het programma: Een eventueel betaalde aanbetaling kan 30 dagen vĆ³Ć³r aanvang van het programma niet worden gerestitueerd. Indien u 10 dagen vĆ³Ć³r de startdatum besluit uw deelname te annuleren, heeft u recht op een restitutie van 100% minus administratiekosten en betalingskosten.

Annulering tijdens het programma: geen restitutie.

In alle gevallen kunnen jij en het Microdosing Institute overeenkomen om je deelname over te dragen naar een toekomstig programma. Mochten er verschillen zijn in het collegegeld voor het toekomstige programma, dan worden deze door jou betaald.

Hoewel persoonlijke ervaring met microdosing gunstig is voor het coachen van anderen, biedt de voltooiing van dit programma geen adequate informatie voor het veilig en effectief coachen van anderen.

Degenen die geĆÆnteresseerd zijn om in een bredere hoedanigheid met microdosing te werken, komen in aanmerking om ons Microdosing Facilitators Program aan te vragen – een meer diepgaande opleiding die is opgezet om degenen die professioneel met microdosing werken te ondersteunen.

This course contains the information and support I wish we had when we started Microdosing Institute. As the science and personal practice continue to evolve, we have refined what works into a flexible formula that can effectively support personal growth.

Program Data's

Aankomende startdata:

 • 6 mei 2024

My intention to heal has been accomplished for now, which has enabled me to formulate a new intention for going deeper into the process. I feel also subtly transformed in a pleasant way. All in all, this program has exceeded my expectations for what I can achieve.

Registreer nu en krijg het vertrouwen om veilig en effectief microdosing in uw aanbod op te nemen en levens te transformeren.

Om je aan te melden moet je eerst onze 6-weekse microdoseringsprogramma volgen, waarin je de grondbeginselen van microdosing leert en je op het niveau brengt van de cursus op professioneel niveau.

Deze intensieve studie van 10 maanden vergt een investering van ā‚¬ 5697. Wij bieden betalingsplannen

Verzeker je van een plek in het volgende cohort door een aanbetaling van ā‚¬ 497 te doen. Na ontvangst van je betaling nemen we persoonlijk contact met je op om je aanmelding af te ronden.

Houd er rekening mee dat de betaling jouw plek reserveert, maar geen toegang tot het programma garandeert. Indien je om welke reden dan ook niet wordt toegelaten, wordt jouw aanbetaling volledig terugbetaald.

Microdosing Institute is now the premier institute in the world for microdosing.
I am at a place where I am asking questions to them for the things that I don't know enough about. They have not only become great friends but also an enormous resource.

Effectieve microdosingprotocollen beginnen met een plan.

Download het Microdosing Coach's Framework om te zien hoe Microdosing kan worden geĆÆntegreerd in een bestaand protocol.

The thing is, microdosing for transformation is less than straight forward...

Psilocybin or LSD? Raise or lower the dosage? Adjust for body weight? Stamets or Fadiman protocol? Thereā€™s a lot to think about when setting up a microdosing protocol.

It truly takes a skilled person to navigate safety, dosage, and frequency, and thoughtfully integrate the theory into the practice.

Psychedelics microdoses are ā€œnon-specific amplifiersā€ - so clear guidance is essential for seeing results.

Microdosing has the power to change lives, but only when used within a structured container of personal growth, facilitated by an expert, can the results can be extraordinary.

Thatā€™s where you come in.

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!