microdosing community

Microdosing community

Bij Microdosing Institute geloven we dat een levendige community mensen in staat stelt de beste versie van zichzelf te worden. Community’s bieden ondersteuning, verbinding met anderen en waardevolle informatie.

Zeker als het gaat om microdosing, kan het deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap helpen je microdosing-reis tot een transformerende ervaring te maken.

Door het creëren en onderhouden van een actieve microdosing-community hopen we toegankelijke, kwalitatieve, en wetenschappelijk onderbouwde informatie te bieden en daarmee een gezonde discussie te creëren over microdosing en alles wat daarmee te maken heeft.

Hoe kom je in contact met de microdosing community?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de microdosing community, bestaande uit coaches, wetenschappers, en duizenden microdosers die graag hun ervaringen en bevindingen met je delen.

Online microdosing community

microdosing community

Sluit je aan bij de 5000+ microdosers in onze community via de besloten Microdosing Institute facebook-groep. Stel al je vragen, deel je persoonlijke ervaringen, en leer van de community in een veilige, behulpzame en onbevooroordeelde omgeving. Onze community biedt waardevolle begeleiding, ondersteuning, tips en verhalen van leden over de hele wereld.

Evenementen

microdosing events

We vinden evenementen een geweldige manier om in contact te komen met gelijkgestemden. Regelmatig organiseren we workshops, seizoensgebonden evenementen en live evenementen. Bekijk onze kalender voor alle evenementen die we op de planning hebben staan.

microdosing events

Nieuwsbrief

microdosing community

De beste manier om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt binnen Microdosing Institute en het microdosing ecosysteem is door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. We delen hier waardevolle informatie over microdosing, (nieuw) wetenschappelijk onderzoek, nieuws, evenementen, blogartikelen, updates, en meer!

Social Media

microdosing community

Een andere manier om je te verbinden met de microdosing community is via social media. Microdosing Institute is aanwezig op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn. Naast het dagelijks delen van waardevolle informatie over alles wat met microdosing te maken heeft, organiseren we regelmatig live Community Conversaties en workshops rondom microdosing, psychedelica, en andere gerelateerde onderwerpen. Volg ons op social media en neem deel aan de conversatie!

microdosing community

Citizen Science

microdosing citizen science

Wetenschap speelt een cruciale rol in het begrijpen van de effecten en voordelen van microdosering op individuen en de samenleving. Met wetenschappelijk inzicht kunnen we het stigma doorbreken, de acceptatie vergroten en meer kennis vergaren om een nog veiligere en effectievere microdosing-ervaring te creëren voor iedereen. Door als citizen scientist deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek kan je ons helpen om op het gebied van microdosing de antwoorden te krijgen waar we allemaal naar op zoek zijn.

table talk podcast microdosing

Podcasts

We maken regelmatig podcasts met leden van de microdosing community, industrie experten en microdosing onderzoekers zoals James Fadiman. Deze Table Talks geven onze gasten de perfecte gelegenheid om dieper (dan gebruikelijk) in te gaan op microdosing en gerelateerde onderwerpen zoals psychedelica, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, maatschappelijke veranderingen, bewustzijn, natuur, traditie en geschiedenis. Onze microdosing podcast  Table Talk is te vinden op Youtube.

table talk podcast microdosing