microdosing community

Microdosing community

Onderdeel zijn van een community stelt mensen in staat om de beste versie van zichzelf te worden. Daarnaast zijn communities buitengewoon waardevol voor praktische hulp, informatie, en ervaringen en gevoelens kunnen delen met gelijkgestemden.

Bij microdosing zien we dat dit de sleutel kan zijn tot een transformationele ervaring.

Door het creëren en onderhouden van een actieve microdosing community, hopen we de weg vrij te maken naar de mainstream naar eerlijke, goed-geïnformeerde gesprekken over microdosing en alle aanverwante onderwerpen.

Hoe kom je in contact met de microdosing community?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de microdosing community, bestaande uit coaches, wetenschappers, en duizenden microdosers die graag hun ervaringen en bevindingen met je delen.

Woman helping another woman step up a cliff

Online microdosing community

Receive community support by joining hundreds of fellow microdosers in our private Discord channel. Ask all of your microdosing questions, share your personal experiences, and learn from the community in a safe, supportive, and nonjudgmental environment. Our community provides valuable guidance, support, tips, and stories from members all over the world.

Onze 6000+ leden tellende Facebookgroep zal voorlopig blijven bestaan maar dankzij factoren als censuur, privacyschendingen en communityregels beschouwen wij Discord als de enige toekomstbestendige optie.

Microdosing Tea Time (engelstalig)

Join us for a deep social integrative dive with an online community to make connections with fellow microdosers, ask questions, and seek guidance. Make some (non-psychoactive) tea, sign into zoom, and gain deeper insight through community connection. Every first Monday at 2PM EST / 20.00 CET.

microdosing community

Nieuwsbrief

De beste manier om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt binnen Microdosing Institute en het microdosing ecosysteem is door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. We delen hier waardevolle informatie over microdosing, (nieuw) wetenschappelijk onderzoek, nieuws, evenementen, blogartikelen, updates, en meer!

Social Media

microdosing community

Een andere manier om je te verbinden met de microdosing community is via social media. Microdosing Institute is aanwezig op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn. Naast het dagelijks delen van waardevolle informatie over alles wat met microdosing te maken heeft, organiseren we regelmatig live Community Conversaties en workshops rondom microdosing, psychedelica, en andere gerelateerde onderwerpen. Volg ons op social media en neem deel aan de conversatie!

microdosing citizen science

Citizen Science

Wetenschap speelt een cruciale rol in het begrijpen van de effecten en voordelen van microdosering op individuen en de samenleving. Met wetenschappelijk inzicht kunnen we het stigma doorbreken, de acceptatie vergroten en meer kennis vergaren om een nog veiligere en effectievere microdosing-ervaring te creëren voor iedereen. Door als citizen scientist deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek kan je ons helpen om op het gebied van microdosing de antwoorden te krijgen waar we allemaal naar op zoek zijn.

microdosing podcast

Podcast

We maken regelmatig podcasts met leden van de microdosing community, industrie experten en microdosing onderzoekers zoals James Fadiman. Deze Table Talks geven onze gasten de perfecte gelegenheid om dieper (dan gebruikelijk) in te gaan op microdosing en gerelateerde onderwerpen zoals psychedelica, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, maatschappelijke veranderingen, bewustzijn, natuur, traditie en geschiedenis. Onze microdosing podcast  Table Talk is te vinden op Youtube.

Disclaimer

De Microdosing Institute community is bedoeld voor informatieve of educatieve doeleinden en peer-support. De informatie die wordt verstrekt is nadrukkelijk geen vervanging voor deskundig medisch advies of overleg met zorgverleners. Als je op zoek bent naar medisch advies, diagnose of behandeling, adviseren wij je om een arts of therapeut te raadplegen. Microdosing Institute kan niet helpen bij het zoeken naar illegale substanties.