microdosing community

Microdosing community

Onderdeel zijn van een community stelt mensen in staat om de beste versie van zichzelf te worden. Daarnaast zijn communities buitengewoon waardevol voor praktische hulp, informatie, en ervaringen en gevoelens kunnen delen met gelijkgestemden.

Bij microdosing zien we dat dit het verschil kan maken tussen een ervaring die aan de oppervlakte blijft en een diepgaand transformatieproces.

Onze actieve microdosing community maakt het voor iedereen mogelijk om eerlijke, goed-geïnformeerde gesprekken te voeren over microdosing en alle aanverwante onderwerpen.

Sluit je aan bij de microdosing community

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de microdosing community wereldwijd, bestaande uit coaches, wetenschappers, en duizenden microdosers die graag hun ervaringen en bevindingen met je delen.

Online discussieplatforms

Praat met andere microdosers via onze Discord server. Deze plek is privacy-first: stel je vragen over microdosing, deel je persoonlijke ervaringen en leer van de ervaringen van de community in een veilige en niet-oordelende omgeving.

Onze 6000+ leden tellende besloten Facebook discussiegroep zal blijven bestaan, maar vanwege toenemende censuur en privacy-risico’s geven wij de voorkeur aan Discord. 

De voertaal in de community is Engels en Nederlands.

Microdosing Tea Time

Momenteel nemen we een paar maanden pauze met de Microdosing Tea Time. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer we over een paar maanden weer beginnen met onze steungroep.

Neem actief deel aan de online microdosing community. Onze online bijeenkomsten zijn een intieme plek om contacten te leggen met andere microdosers, vragen te stellen en steun te vinden bij elkaar. Zet een kop (niet-psychoactieve) thee, meld je aan voor Zoom, en doe je voordeel met deze toegankelijke vorm van verbinding. Elke eerste maandag om 20.00 CET (Amsterdam) / 19.00 GMT (Londen).

De voertaal voor deze meetings is Engels.

Ontvang de nieuwsbrief

De beste manier om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt bij Microdosing Institute en binnen het microdosing ecosysteem is door je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo ontvang je waardevolle informatie over microdosing, (nieuw) wetenschappelijk onderzoek, nieuws, en evenementen, en krijg je ook exclusieve toegang tot materiaal dat we nergens anders delen.

Volg ons op Instagram

Onze community cirkel is open voor iedereen. Welk platform je ook verkiest, Microdosing Institute deelt gratis en direct informatie, voorlichting en zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen aan waardevolle gesprekken over alles wat met microdosing te maken heeft, via onze sociale media kanalen.

Microdosing Podcast

Ontmoet wereldwijde experts op het gebied van microdosing in onze Podcast – Microdosing Table Talk. Of je nu luistert tijdens het rijden, wandelen of werken (shhh… we zullen het niet doorvertellen), onze gasten zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en zorgen voor geweldig gezelschap terwijl ze je meenemen in de meest relevante en interessante microdosing onderwerpen. We presenteren een zo breed mogelijk scala aan onderwerpen, van het laatste nieuws uit de wetenschap, tot persoonlijke groei, tot inheemse wijsheid – abonneer je vooral!

Microdosing Table Talk Podcast is nu ook luisterbaar via Spotify, Google, Apple en andere platforms.

Doe mee aan onderzoek

Deelnemen aan microdosing onderzoek is een krachtige manier om bij te dragen aan de wetenschap: het leren begrijpen hoe microdosing precies werkt, hoe het ingezet kan worden, en gedegen onderzoekscijfers duwen de algemene acceptatie van psychedelica als hulpmiddel voor genezing en persoonlijke groei in de samenleving omhoog. En, als ‘proefpersoon’ leer je zelf ook veel bij!

Disclaimer

De Microdosing Institute community is bedoeld voor educatieve doeleinden en peer-support. De informatie die wordt verstrekt is nadrukkelijk geen vervanging voor deskundig medisch advies of overleg met zorgverleners. Als je op zoek bent naar medisch advies, diagnose of behandeling, adviseren wij je om een arts of therapeut te raadplegen. Microdosing Institute kan je niet helpen bij het vinden van illegale substanties.

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!