Microdosing blog

Online Microdosing Cursus nu open voor inschrijving

microdosing courses
Bij Microdosing.nl (sindskort Microdosing Insitute) wilden we het nog makkelijker maken voor mensen om te beginnen met microdoseren. Dankzij onze online video cursus ga jij 100% voorbereid, verantwoord en zelfverzekerd aan de slag met microdosing.

Het is zover! Vandaag lanceren wij Explore Microdosing, een compacte en begrijpelijke online cursus die zorgt dat jij helemaal klaar bent voor je (volgende) microdosing avontuur.

En het waarom is simpel: bij Microdosing.nl (sinds kort Microdosing Institute) wilden we het nog makkelijker maken voor mensen om te beginnen met microdoseren.
Dankzij onze online microdosing cursus ga jij 100% voorbereid, verantwoord en zelfverzekerd aan de slag met microdosing.

Wij reiken je het stappenplan aan.

Dit omvat:
– Informeer jezelf over de voordelen en risico’s voor elke substantie
– Gepersonaliseerde doserings- en protocolaanbevelingen
– Een eenvoudige, gestructureerde methode om je resultaten en gewoonten te volgen
– Belangrijke practices toevoegen zoals journaling, werken met intentie, het ontwikkelen van emotioneel bewustzijn en meditatie

We hebben deze videocursus gemaakt om je te helpen om het fenomeen microdosing diepgaand én hands-on te verkennen. Je hoeft niet dagenlang, of zelfs wekenlang onderzoek te doen. Deze cursus is compact en volledig; in iets meer dan 2 uur ben je up-to-speed en klaar om jouw microdosingavontuur te beginnen.

Bekijk de preview

Misschien vraag je je af: hoe relevant is dit als ik al deel uitmaak van jullie Facebook groep?

Dat kan alleen jij bepalen! De (Engelstalige) cursus is sowieso iets voor jou als:

  • Microdoseren nieuw is voor je, en je graag aan de slag wilt met een goed stappenplan bij de hand
  • Je een beetje weggeblazen bent door alle rijkdom aan informatie die online te vinden is, en het gevoel hebt dat je een duidelijk plan nodig heb
  • Je meer uit microdosering zou willen halen, door tracking, journaling en andere tools (zoals meditatie, beweging of ademwerk), is dit een geweldige plek om te beginnen.

Last but not least, je bent als cursist onderdeel van een internationaal microdosing netwerk, en je hebt toegang tot de online meetups. Deze sharing circles bieden een perfecte plek voor gelijkgestemden. Wij scheppen een atmosfeer waarin ieder openlijk zijn of haar ervaringen kan delen, vragen kan stellen, twijfels of struggles ter spraken kan brengen. Samen weten we meer!

Het Microdosing Institute heeft deze cursus nu beschikbaar tegen het speciale introductietarief van € 88.   

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *