Microdosing blog

De ins en outs van microdosing: van hype naar mainstream – Deel 1

worth the hype

Voor een artikel in het lifestyle forum ‘Manners.nl’ begeleidt het coaching team van Microdosing Institute journalist en schrijver Maarten Verkooren. Het eerste deel van zijn blog staat inmiddels online. Dank je Maarten voor het onder de aandacht brengen van Microdosing bij een breder publiek op een voor ons zo belangrijke realistische manier.

” Het microdoseren van magic truffels of 1cP-LSD om zo relaxter, productiever, creatiever en gezonder te worden is ontegenzeggelijk in opkomst. Maar wat is het precies, wat doet het met je, is het veilig en waar moet je op letten als je met microdosing begint?

Psilocybine (uit paddenstoelen) en LSD heten officieel psychedelica en zitten sinds eind jaren 60 in het verdomhoekje. Officieel om ons tegen mogelijke bad trips te beschermen, officieus omdat de effecten tot inzichten kunnen leiden die ervoor zorgen dat mensen anders in het leven komen te staan.

Psychedelica gevaarlijk?

Een openbaring dat we allen met elkaar verbonden zijn en dat alles draait om liefde past niet bij het rekruteren van nieuwe zieltjes voor het leger of het bedrijfsleven. Het zou toch jammer zijn als plots niemand meer mee wil doen aan oorlogen of in dienst wil bij grote multinationals voor eigen gewin ten koste van andere mensen, het milieu en arme landen.

“Hé, dit klinkt precies als de hippiebeweging en de jaren 60!” Klopt, dat was ook het tijdperk dat psychedelica veel invloed hadden op het denken en zelfs een tegenbeweging ontketende…………..

Deel deze post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOIN OUR COMMUNITY!

Want to stay updated about microdosing research, the latest news, tips & tricks, and more? Subscribe to our newsletter below and stay in the loop about everything microdosing!