Microdosing coach: Catharina

Mijn naam is Catharina Bruyning, gediplomeerd Usui Reiki Master, Shin Do leraar, Microdose Soul Coach en leraar Metafysica. In deze bundeling van kennis en ervaring ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken van wat er in een energieveld gebeurt. Wat ligt eronder, waar leidt het toe, wat gebeurt er in de essentie.

Aan de hand van vragen, lichaamswerk en energetische oefening kunnen we dingen in het licht zetten, aandacht geven en bekijken wat een situatie, gevoel, of je lichaam, hierin nodig heeft als volgende stap.

De technieken die ik beheers zijn: Reiki, Shin Do (Ki-training), Soulretrieval, Holotropisch ademwerk, Focusing, Licht van Compassie meditatie, en indien gewenst kan ik je veilige begeleider zijn bij een Psilocybine trip, of wanneer je wilt Microdoseren.

Mijn draagkracht en ervaring is breed, ik begeleid mensen ook in rouwverwerking, of nog een stap daarvoor, bij de overgang tussen de werelden. Ik zie mezelf als een brug tussen het mystieke en het aardse, mijn focus is het goddelijke zo diep als mogelijk in het materiële te brengen. Alles in mijn leven is daar ook op gericht, wanneer ik niet met mensen of teachings bezig ben, besteed ik aandacht aan het schoonhouden van mijn verbinding met de bron. Van daaruit maak ik het contact met jouw hoger zelf, zodat ik de juiste benadering toepas van waar uit jouw hoger weten je aanreikt wat het goede voor je is. Helen doe je namelijk uiteindelijk zelf. Autonomie en integriteit vóór alles, maar we hoeven het gelukkig niet allemaal alleen te doen.
Omdat we met praten alleen soms in het verhaal ergens over kunnen schieten, kunnen lichaamsgericht therapieën veel opleveren; ons lichaam vertelt altijd de waarheid. Van daaruit in verbinding met je intuïtie, opent zich jouw individuele stappenplan naar balans en bevrijding. Op weg naar een steeds authentieke versie van wie je wil zijn; wie je BENT. Met veel liefde begeleid ik je op deze weg, daarnaast ben ik onderdeel van een groep zeer integere en betrouwbare mensen, waar ik je naar verwijzen kan wanneer ik inschat dat één van hen beter geschikt is voor jouw specifieke situatie.
Wil je graag leren microdoseren?
Krijg GRATIS toegang tot de eerste les van onze videocursus EXPLORE MICRODOSING*.

* De cursus is Engelstalig. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat Microdosing Institute jou gepersonaliseerde, Engelstalige e-mails mag sturen waaronder, maar niet beperkt tot berichten over events en speciale aanbiedingen.